Σιλβέστερ Σταλόνε: Τα δύσκολα και φτωχικά παιδικά χρόνια, το παραμορφωμένο πρόσωπο και οι τραμπουκισμοί στο σχολείο

Σιλβέστερ Σταλόνε: Η άγνωστη ιστορία του

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε είναι ένας από τους πιο δημοφιλής και αγαπημένους ηθοποιούς του Χόλιγιουντ. Ωστόσο, παρ’ όλο που είναι τόσο αγαπητός, δεν είναι λίγοι εκείνοι που αγνοούν την αληθινή ιστορία του, καθώς δεν είχε καθόλου εύκολη παιδική ηλικία και λόγω του χωρισμού των γονιών του έπεφτε συχνά θύμα τραμπουκισμών στο σχολείο.

Όλα ξεκίνησαν από την ημέρα της γέννησής του. Κατά την διάρκεια του τοκετού, μία επιπλοκή έκανε τα νεύρα του προσώπου του να παραλύσουν. Η γλώσσα, τα μάγουλα, και τα χείλη του παρέμειναν παράλυτα. Κάνοντας τις πρώτες του αναπνοές εξαιρετικά δύσκολες.

Όταν ήταν μόλις 11 χρονών, βίωσε τον χωρισμό των γονιών του. Στα 13 του έχει αλλάξει σχολικό περιβάλλον ήδη πάνω από 10 φορές. Τον έδιωχναν λόγο κακής συμπεριφοράς. Ήταν θύμα bulling για την αργή ομιλία του και το περίεργο ανάστημα του.

Μέχρι τα 24 του έχει δουλέψει ως μπράβος, πορτιέρης αλλά και εργάτης σε ζωολογικό κήπο. Το όνειρο του ηταν όμως να γίνει ηθοποιός. Πήγε σε πάνω από 300 στούντιο, για να περάσει από διάφορες οντισιόν. Κανένα όμως δεν αναγνώρισε το ταλέντο του.

Στα 24 του, έκανε μία ακατάλληλη ταινία για να μπορέσει να βγάλει τα προς το ζην.

Σιλβέστερ Σταλόνε: Τα δύσκολα και φτωχικά παιδικά χρόνια, το παραμορφωμένο πρόσωπο και οι τραμπουκισμοί στο σχολείο

Το διαζύγιο του Σιλβέστερ Σταλόνε από τη γυναίκα του

30 καλοκαίρια από την ημέρα της γέννησής του, αποφάσισε να πουλήσει τα κοσμήματα της γυναίκας του χωρίς να της το πει, και εκείνη τον χωρίζει αφήνοντάς τον με το μόλις ενός ετών παιδί τους. Η οικονομική τους κατάσταση δεν μπορούσε να καλύψει ούτε την τροφή του παιδιού, όμως δεν το έβαλε κάτω. Πούλησε τον σκύλο του για μόλις 50 δολάρια για να μπορέσει να το ταΐσει.

Την ίδια χρόνια, και ενώ καθόταν σε ένα μπαρ, παρακολούθησε έναν αγώνα πυγμαχίας που τον ενέπνευσε. Σε δύο μόλις ημέρες είχε έτοιμο το σενάριο. Πούλησε αμέσως την ταινία για 25,000 δολάρια με τον όρο να είναι εκείνος ο Πρωταγωνιστής. Η ταινία έκανε πάταγο αμέσως και γίνεται κατευθείαν υποψήφια για 10 Όσκαρ. Εκείνος κερδίζει 1 εκατομμύριο δολάρια. Και το όνομά του βρίσκεται παντού. Από τότε, η πορεία του στον χώρο αναμένεται να φτάσει πολύ ψηλά. Ήταν χαραγμένη από την αρχή. Η ταινία ονομάζεται «Rocky» και εκείνος Σιλβέστερ Σταλόνε.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν