Σήμερα είναι άλλος άνθρωπος: Θυμάστε την Μόνικα από το πρώτο Next Top Model; Θα τρομάξετε να την αναγνωρίσετε σήμερα

Μόνικα: Πως είναι σήμερα το τότε μοντέλο

Μπορεί να έχει αφήσει το μόντελινγκ και να έχει πιάσει την γυμναστική, ωστόσο όλοι θυμόμαστε την Μόνικα από το πρώτο GNTM η οποία κατάφερε να φτάσει μέχρι την τελική δυάδα.

Απ’ την πρώτη στιγμή, που εμφανίστηκε στο bootcamp του πρώτου κύκλου του Greece’s Next Top Model, στον τηλεοπτικό σταθμό του ΑΝΤ1, είχε ξεχωρίσει. Ο λόγος για την Μόνικα Kwiecien που μπορεί να μην είχε την κλασική ομορφιά, κατάφερε ωστόσο να κλέψει τις εντυπώσεις. Κάθε βδομάδα έδινε τον καλύτερο της εαυτό, καταφέρνοντας μάλιστα να τερματίσει δεύτερη στο ριάλιτι μοντέλων, χάνοντας από την Σεράινα. Μετά το τέλος του GNTM, η ίδια έκανε σπουδαία βήματα στο χώρο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ενώ δέκα χρόνια μετά η ίδια είναι στην καλύτερη της φάση.

Πως είναι σήμερα η Μόνικα και με τι ασχολείται

Όπως θα δεις και εσύ, ο χρόνος δεν την έχει αγγίξει καθόλου, είναι πιστοποιημένη personal trainer, yoga instructor και προπονήτρια ενώ γράφει και τα δικά της άρθρα fitness στο περιοδικό Shape.

Η Μόνικα από τον λογαριασμό της στο Instagram μας δείχνει και πόζες yoga ενώ δημοσιεύει και τα δικά της βίντεο γυμναστικής και ασχολείται και με την υγιεινή διατροφή, δηλώνοντας vegetarian.

Το όμορφο μοντέλο ασχολείται με τη μόδα, κάνοντας επιλεκτικές πασαρέλες και φωτογραφήσεις για διάφορες καμπάνιες.

Related posts

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο