Sin Boy: «Έβαλα τον Χριστό στη ζωή μου και κατάλαβα ότι έχω κάνει λάθη»

by Τόνια Τζαφέρη
Sin Boy: «Έβαλα τον Χριστό στη ζωή μου και κατάλαβα ότι έχω κάνει λάθη»

Sin Boy: Επέστρεψε στην Ελλάδα και θα κυκλοφορήσει νέο άλμπουμ

Δύσκολα ξεχνά κανείς την εκκεντρική προσωπικότητα του Sin Boy αλλα και τα τραγούδια του που προκαλουσαν αισθηση στο κοινό και σημειωνουν μεγάλη

Sin Boy: «Έβαλα τον Χριστό στη ζωή μου και κατάλαβα ότι έχω κάνει λάθη»

Ο τράπερ μίλησε για την επιστροφή του στην Ελλάδα, το νέο του άλμπουμ, τη σχέση του με το Χριστό ενώ αναφέρθηκε και στον αγαπημένο του φίλο MadClip.

Ο Sin Boy επέστρεψε δριμύτερος -όπως είπε και ο ίδιος- στην Ελλάδα και αποκάλυψε πως στις 21 Ιουλίου θα κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ “Born Star”. “Έχω έρθει εδώ δριμύτερος στην Ελλάδα, έχουμε δισκογραφική και φέτος θα κατακτήσουμε όχι μόνο την Ελλάδα αλλά και τον κόσμο, να περιμένετε πολλά από εμάς. 21 Ιουλίου βγάζω το άλμπουμ μου. «Born Star», που σημαίνει γεννημένος σταρ, δηλαδή δεν προσπαθώ να γίνω, απλά τυχαίνει να είμαι”.

Περισσότερες δηλώσεις από τον Sin Boy κατα την επιστροφή του

Όσον αφορά στην απουσία του από τα φώτα της δημοσιότητας ο καλλιτέχνης τόνισε πως “Έβαλα στη ζωή μου τον Χριστό και κατάλαβα ότι έκανα λάθη. Το σημαντικό δεν είναι η φήμη και τα φράγκα αλλά οι αξίες. Καμιά φορά πρέπει να πάμε πίσω για να πάμε μπροστά γι’ αυτό κι εγώ πήγα πίσω”.

Sin Boy: «Έβαλα τον Χριστό στη ζωή μου και κατάλαβα ότι έχω κάνει λάθη»

Για τον τσακωμό των συναδέλφων του Light και Snik στα MAD VMA σημείωσε πως “Δεν ασχολούμαι με κουτσομπολιά, ασχολούμαι μόνο με τη δουλειά μου και μιλάω μέσα από τη μουσική μου. Απλά δεν ασχολούμαι με αυτά τα πράγματα”.

Για την απώλεια του φίλου του MadClip ο Sin Boy ανέφερε: “Το πλάνο του Θεού; Δεν θέλω να πω περαιτέρω πράγματα τώρα, για τον MadClip που δεν είναι εδώ. Έχω να πω μόνο, καλό παράδεισο και σίγουρα θα είναι μαζί με τον Θεό”.

«Κι άλλο βίντεο; Σοκ, δεν το περίμενα!»: Η Αλεξανδράκη «αδειάζει» τον Αλεξάνδρου – Δημοσίευσε το προσβλητικό του μήνυμα για την Ιωάννα Τούνη

“Ψάχνω κάτι πιο μπρουτάλ” – Η ατάκα της Ελένης από την Αμαλιάδα που έφερε σε αμηχανία τον Χάρη στο First Dates!

Ένα μικρό ξυπόλητο κορίτσι περίμενε τη μητέρα του στο χιόνι… μέχρι που εμφανίστηκε μια φάλαγγα μοτοσικλετιστών. Αυτό που συνέβη στη συνέχεια άλλαξε τα πάντα

Κύπριος μποξέρ μέσα στην Τουρκία ενώ τον γιουχάρουν τους λέει ατάκα φωτιά! Θα ανάψουμε κεριά μέσα στην Αγιά Σοφιά (βίντεο)

Ποιος ΟΠΕΚΕΠΕ; Ποια Τέμπη; Σοκ με το νέο ποσοστό που δίνει δημοσκόπηση στη Νέα Δημοκρατία.

Προτεινόμενα