Σίσσυ Χρηστίδου: Οι δύσκολες στιγμές με την απώλεια και το διαζύγιο και η δύναμη να προχωρά

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεπερνά τις δυσκολίες που της φέρνει η ζωή και γίνεται πρότυπο

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από “σαράντα κύματα”, ωστόσο δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει μπροστά. Σίγουρα δεν είναι η μόνη που αντιμετωπίζει δυσκολίες, ωστόσο ως δημόσιο πρόσωπο έχει έναν ακόμη λόγο παραπάνω να σχολιάζεται περισσότερο η ζωή της.

Η Σίσσυ Χρηστίδου παρότι τα τελευταία χρόνια είχε αποσυρθεί από τα φώτα και την τηλεόραση, το κανάλι που είχε ανοίξει στο YouTube, έκανε τόσο μεγάλη επιτυχία όπου οι προτάσεις να επιστρέψει και πάλι στο τηλεοπτικό φακό ήταν πολλές και έτσι έγινε. Μέσα σε όλα αυτά όμως, είχε και κάποιες πολύ σημαντικές αλλαγές στην προσωπική της ζωή, τις οποίες ούτε έκρυψε αλλά ούτε και άφησε να την αποτελειώσουν.

Οι λόγοι χωρισμού Σίσσυς Χρηστίδου και Θοδωρή Μαραντίνη δεν έγιναν ποτέ γνωστοί

Αρχικά έσκασε σαν είδηση το διαζύγιο από τον αγαπημένο της Θοδωρή, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δυο παιδάκια και μέχρι και σήμερα διατηρούν καλές σχέσεις μεταξύ τους λόγω των παιδιών τους. Ήταν όμως μια εξέλιξη, που κανείς δεν περίμενε, καθώς τα ταξίδια που μοιράζονταν μαζί στο διαδίκτυο έκαναν τους πάντες να μιλούν για ένα ταιριαστό και ερωτευμένο ζευγάρι και για έναν χωρισμό οριστικό που ήρθε ξαφνικά στην ζωή τους…

Σίγουρα οι χωρισμοί, ποσό μάλλον όταν υπάρχει και η οικογένεια δεν είναι εύκολο ζήτημα, με την παρουσιάστρια να μην έχει μιλήσει ποτέ ανοιχτά για τους λόγους που οδήγησαν το ζευγάρι στο τέλος. Σαν να μην έφτανε όμως αυτή η μεγάλη αλλαγή στην ζωή της, ήρθε και η ασθένεια της μητέρας της. Ένα γεγονός τόσο δυσάρεστο, που την έφερε όμως πιο κοντά σε εκείνη αφού στάθηκε βράχος στο πλευρό της και ήταν εκεί όποτε την χρειαζόταν.

Δυστυχώς όμως η μητέρας της δεν τα κατάφερε, με την Σίσσυ Χρηστίδου να πενθεί τον πιο αγαπημένο της άνθρωπο

Η ανάρτηση της δε για την απώλεια της πολυαγαπημένης της μητέρας, προκαλεί δάκρυα στα μάτια. Και ενώ έχει μοιραστεί όλες αυτές τις τόσο προσωπικές και δύσκολες στιγμές, η γνωστή παρουσιάστρια βρίσκει την δύναμη μέσα από τα παιδιά της, να κοιτάζει μπροστά. Να βρίσκεται εκεί για τα δυο της αγόρια και να έχει μέσα της την πολυαγαπημένη της μητέρα όπου και αν πηγαίνει.

Εξακολουθώντας να απολαμβάνει την ζωή, να ταξιδεύει, να χαμογελά, να προχωράει… έτσι όπως ακριβώς θα ήθελαν να είναι όλοι εκείνοι που την αγαπούν.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη