Σίσσυ Χρηστίδου: «Βράχος» στο πλευρό της μητέρας της, που παλεύει με τον καρκίνο

by Τόνια Τζαφέρη

Σίσσυ Χρηστίδου: Περνά από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ζωή της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια είχε αποφασίσει να μιλήσει ανοιχτά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας της μητέρας της, η οποία διαγνώσθηκε με λευχαιμία και δίνει την δική της μάχη να κερδίσει ξανά την ζωή. Το σημαντικότερο όμως, είναι πως έχει δίπλα της σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές ανθρώπους όπως η κόρη της Σίσσυ, η οποία δεν φεύγει στιγμή από το πλευρό της.

Τους τελευταίους μήνες η  Χρηστίδου πηγαινοέρχεται Αθήνα – Θεσσαλονίκη, προκειμένου να επισκέπτεται την μητέρα της, η οποία βρίσκεται σε νοσοκομείο της συμπρωτεύουσας, όπου δίνει μία δύσκολη μάχη με τον καρκίνο.

Το πρωί της Τετάρτης 15 Δεκεμβρίου, η δημοφιλής παρουσιάστρια έκανε ένα story στο Instagram από το νοσοκομείο όπου μένει η μανούλα της. Συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με το πρόσωπό της. Αν και όμορφη, φαίνεται κουρασμένη και άυπνη. Ο ύπνος στο νοσοκομείο ποτέ δεν είναι ευχάριστος. Στη λεζάντα σημειώνει: «Καλημέρα και μία ζεστή αγκαλιά σε όσους κοιμούνται σε καρέκλες, δίπλα σε κρεβάτια πονεμένα. Μία ζεστή αγκαλιά. Α! Και έναν καφέ!».

Η ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου

Σίσσυ Χρηστίδου: «Βράχος» στο πλευρό της μητέρας της, που παλεύει με τον καρκίνο

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν