ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Eurovision 2026 με τον Akyla: «Μηδέν πιθανότητες για νίκη! Μας έβαλαν να αγωνιστούμε σε μία θέση που δεν έχει…»

by Ioanna Themistocleous
ΣΚΑΝΔΑΛΟ στην Eurovision 2026 με τον Akyla: «Μηδέν πιθανότητες για νίκη! Μας έβαλαν να αγωνιστούμε σε μία θέση που δεν έχει…»

Λίγο πριν ανοίξει η αυλαία του μεγάλου τελικού της Eurovision 2026, ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε με αιχμηρό τρόπο για τη σειρά εμφάνισης των χωρών, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για τη θέση που δόθηκε στην Ελλάδα.

Στην έναρξη της εκπομπής Το Πρωινό στον ΑΝΤ1, την Παρασκευή 15 Μαΐου, ο παρουσιαστής σχολίασε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος τη διαδικασία επιλογής της σειράς εμφάνισης, αφήνοντας σαφείς αιχμές και κάνοντας λόγο για «στημένο παιχνίδι», προκαλώντας συζητήσεις στον τηλεοπτικό αέρα.

Eurovision 2026: Σάλος με τις διαρροές για την Ελλάδα – Τι θέση βγήκε ο Akylas στον Α’ Ημιτελικό;

«Υποχωρεί πολύ ο Akylas, ήδη είμαστε στο 10, εγώ είμαι με τον Akyla, δεν είναι άδικο να κερδίσει ο Akylas την Αυστραλία; Να τα λέμε αυτά»

«Έχουμε πολλά να πούμε για τη Eurovision. Γιατί οι Έλληνες fans θεωρούν ότι έχει γίνει ένα μεγάλο σκάνδαλο. Γιατί για σκάνδαλο πρόκειται! Μας έβαλαν να αγωνιστούμε σε μία θέση που δεν έχει κερδίσει ποτέ».

«Τραγούδι να κερδίσει που εμφανίζεται στην 6η θέση ξέρετε πόσες πιθανότητες έχει; Μηδέν! Όταν τη Φινλανδία την έβαλαν στη 17η θέση και την Ελλάδα στην 6η… Έχει στηθεί ένα παιχνίδι. Δεν είναι κλήρωση, η παραγωγή το ορίζει. Κάποιος δεν ήθελε να κερδίσει ο Akylas».

Πρώτη φορά! Συγκλονίζει η Ελένη Κούρκουλα για τη μάχη της με τον καρκίνο – Ο πασίγνωστος ηθοποιός που στέκεται βράχος στο πλευρό της

Μένει μόνιμα στο Ντουμπάι, το απόλυτο plus size: Εντελώς άλλη γυναίκα είναι σήμερα η Ιωάννα Μπέλλα, 8 χρόνια μετά την απόρριψη στο GNTM

Κώστας Λεφάκης: Προειδοποίηση για 4 Zώδια αυτή την εβδομάδα – Ποιοι κερδίζουν και ποιοι τραβούν «κόκκινη γραμμή»

«Σεισμός» στην υπόθεση Μαζωνάκη: Το απόρρητο χρηματοκιβώτιο, η άρση απορρήτου για 6 πρόσωπα και οι καταθέσεις των γιατρών

Έκτακτο τώρα για Μαζωνάκη: «Λύνει» τον γρίφο του θανάτου η έκθεση της ΕΛΑΣ – Μίξη ουσιών και…

Προτεινόμενα