Σκορδά – Λιάγκας: Αποκάλυψαν on air αν είναι και πάλι ζευγάρι

by Τόνια Τζαφέρη

Σκορδά – Λιάγκας: Η απάντηση αν είναι ζευγάρι ξανά

Σκορδά – Λιάγκας: Η τηλεοπτική επανένωση, αλλά και το γεγονός πως η Σκορδά χώρισε από τον σύντροφό της Νίκο Ηλιόπουλο. Ήταν αρκετά συμβάντα για να ανάψουν τις φήμες περί επανασύνδεσης του ζευγαριού, όχι μόνο τηλεοπτικά.

Το τελευταίο διάστημα λοιπόν υπήρχαν φήμες περί επανασύνδεσης του Γιώργου Λιάγκα με τη Φαίη Σκορδά. Και συγκεκριμένα μετά την επιστροφή του παρουσιαστή στην εκπομπή «Το πρωινό» και τον χωρισμό της Φαίης Σκορδά με τον Νίκο Ηλιόπουλο.

Η απάντηση της Σκορδά και του Λιάγκα για τις φήμες

Έχοντας καλεσμένη τη Μαρίνα Σταυράκη – Πατούλη εκείνη τους αιφνιδίασε και τους ρώτησε on air αν είναι ξανά μαζί. «Όντως έχει γραφτεί και να απαντήσουμε. Έχουμε μια επαγγελματική σχέση καθαρά. Δεν τα ξαναβρήκαμε. Όταν ένα ζευγάρι, για μένα, χωρίζει και όταν υπάρχουν παιδιά -και για μένα τα παιδιά μου είναι το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου. Για να φτάσεις σε αυτή την απόφαση που είναι πολύ δύσκολη, σημαίνει ότι δεν υπήρχε καμία πιθανότητα. Ή ότι έχεις εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες για να συνεχιστεί.

Σκορδά – Λιάγκας: Η απάντηση αν είναι ζευγάρι ξανά

Άρα, με πολύ μεγάλη ωριμότητα αποφασίζεις να χωρίσεις για τους δικούς σου λόγους. Εάν υπήρχε έστω μία πιθανότητα να μπορούσε να συνεχιστεί, σαφώς δεν θα χωρίζαμε. Με πολύ μεγάλη ωριμότητα, μαζί, πήραμε αυτή την απόφαση και ήταν οριστική.

Το ότι είμαστε ξανά μαζί σημαίνει ότι έχουμε μια πολύ καλή σχέση, θα την έχουμε πάντα γιατί είναι τα παιδιά μας, ό,τι και να γίνει. Οπότε, όλα αυτά τα σενάρια που ακούγονται δεν ισχύουν», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα