«Σκουπίζω, σφουγγαρίζω, βάζω πλυντήριο και πλένω τα πιάτα»: Απολαυστική η συνέντευξη του Κλούνεϊ στο GQ

«Σκουπίζω, σφουγγαρίζω, βάζω πλυντήριο και πλένω τα πιάτα»: Απολαυστική η συνέντευξη του Κλούνεϊ στο GQ

Τζόρτζ Κλούνεϊ: «Κουρεύω τα μαλλιά μου και των παιδιών, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, βάζω πλυντήριο και πλένω τα πιάτα»

Στο αμερικάνικο GQ μίλησε ο Τζόρτζ Κλούνεϊ χαρίζοντας μας μία αποκαλυπτική, αλλά και απολαυστική συνέντευξη. Ο ίδιος μάλιστα, απάντησε με τον καλύτερο τρόπο στις φήμες που τον θέλουν να χωρίζει με τη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν.

Σύμφωνα, με τα λεγόμενα του διάσημου ηθοποιού το ζευγάρι περνάει μαζί αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας με τον ίδιο να δηλώνει ευτυχισμένος με τον γάμο του.

«Πίστευα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ και ότι δεν θα κάνω παιδιά. Σκεφτόμουν ότι θα δουλεύω, έχω υπέροχους φίλους, η ζωή μου είναι γεμάτη, τα πάω καλά. Δεν είχα καταλάβει πόσο άδεια ήταν τελικά μέχρι που συνάντησα την Αμάλ (σ.σ. Αλαμουντίν). Τότε όλα άλλαξαν. Ξαφνικά είδα ότι υπάρχει ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί η ζωή κάποιου άλλου να γίνει απίστευτα πιο σημαντική από τη δική μου. Αντιμετώπισα ακόμα δύο ανθρώπους μικρούς που πρέπει μέχρι και να τρέφονται από εμένα».

«Σκουπίζω, σφουγγαρίζω, βάζω πλυντήριο και πλένω τα πιάτα»: Απολαυστική η συνέντευξη του Κλούνεϊ στο GQ

Απολαυστική η συνέντευξη του Κλούνεϊ: Στην καραντίνα έκανε τις περισσότερες δουλειές

Ο Κλούνεϊ μίλησε, όμως, και για το σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε με τη μηχανή του στην Ιταλία το 2018: «Έστριψε κυριολεκτικά μπροστά μου. Εκτοξεύτηκα. Αλλά προσγειώθηκα με τα χέρια και τα γόνατα. Αν το έκανες 100 φορές, ίσως μια να προσγειωνόσουν έτσι, και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση, είσαι νεκρός. Λιποθύμησα. Όταν έπεσα στο έδαφος, νόμιζα πως είχαν σπάσει όλα τα δόντια μου. Αλλά ήταν γυαλιά από το παρμπρίζ».

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ που έχει αποκτήσει δύο παιδιά με την Αλαμουντίν, τα δίδυμα Έλα και Αλεξάντερ, αποκάλυψε ότι κατά τη διάρκεια του lockdown είναι εκείνος που κάνει τις περισσότερες δουλειές στο σπίτι.

Μάλιστα ο 3χρονος γιος τους έχει άσθμα οπότε χρειάζεται ακόμη μεγαλύτερη φροντίδα και προστασία λόγω πανδημίας.
«Κουρεύω τα μαλλιά μου και των παιδιών, σκουπίζω, σφουγγαρίζω, βάζω πλυντήριο και πλένω καθημερινά τα πιάτα. Νιώθω σαν τη μητέρα μου το 1964. Ξέρεις, καταλαβαίνω γιατί έκαψε το σουτιέν της» αναφέρει με το γνωστό του χιούμορ.