Σκύλος προκάλεσε ρίγη συγκίνησης: Τετράποδος στην Κρήτη θρηνεί για τον φίλο του και δεν τον εγκαταλείπει

Κρήτη: Δείτε το βίντεο με τα δύο σκυλιά που «σαρώνει» το διαδίκτυο

Τον γύρο ολόκληρου του διαδικτύου φαίνεται να έχει κάνει ένα βίντεο που παρουσιάζει μία ιστορία που συγκινεί. Πιο συγκεκριμένα, μία βολεϊμπολίστρια από την Κρήτη, η Νίκη Μανωλάκη, κατέγραψε μερικές εικόνες στις οποίες φαίνεται ένας σκύλος να θρηνεί τον τετράποδο φίλο του και να μην φεύγει από το πλευρό του.

Πιο συγκεκριμένα στο βίντεο, φαίνεται ένα σκυλάκι το οποίο είναι νεκρό -πιθανότατα από χτύπημα αυτοκινήτου- και ένα άλλο, το οποίο στέκεται ακριβώς δίπλα του, αρνούμενο να το εγκαταλείψει. Και τα δύο φορούν αλυσίδες.

H συγκλονιστική στιγμή που απαθανατίστηκε σε παράλληλο δρόμο της εθνικής κοντά στο ΙΚΑ στο ρεύμα προς Ηράκλειο από Μοίρες, κινητοποίησε και συγκίνησε τους πάντες.

Η ανάρτηση της κας Νίκης Μανωλάκη για τον σκύλο

«Κινητοποιηθηκαν πολλοι εξαιρετικοι ανθρωποι και τους ευχαριστώ. Εγω ειχα φυγει απο το σημειο οταν εφτασαν για βοηθεια καθως δουλευα στις 21:00 και αφου ειχα επικοινωνησει με οσους περισσότερους ανθρωπους μπορουσα. Συνηθως ειμαι εκεινη που πραττει και οχι εκεινη που απλα ειδοποιει. Δεν ειχα το θαρρος ομως εκεινη τη στιγμη να βοηθησω παραπανω. Απ οτι ειδα ενας νεαρος εθελοντης χαιδεψε τον σκυλακο, τον ηρεμησε και τον παρελαβαν οι κυνοκομοι. Τον ευχαριστώ απ την καρδια μου. Και οσους κινητοποιηθηκαν απο το δημο και το κυνοκομειο Ηρακλειου. Το αλλο σκυλακι δυστυχως ηταν νεκρο ηδη. Η αφοσιωση του φιλου του με εχει συνταραξει πραγματικα. Μεγαλειο απο τα ζωα…κριμα για το σκυλακι που χαθηκε. Κριμα και για τη ζωη σε αλυσιδα που περασαν. Και τα δυο εσερναν αλυσιδες…Αυτο ζω αυτη τη στιγμη…», έγραψε η αθλητρία στο Facebook.

Το συγκινητικό βίντεο με τον σκύλο που δεν εγκαταλείπει τον τετράποδο φίλο του

Related posts

Τα 2 ζώδια που σκέφτονται συνέχεια αρνητικά – Είναι πεσιμιστές, δεν βλέπουν πουθενά το καλό

Φpίκη: Έπeσε μέσα σε ενεργό ηφαίστειο ενώ έβγαζε σέλφι

Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Δημήτρη Κόκοτα – Ανακοίνωσαν οι γιατροί αuτό που περίμεναν όλοι να ακούσουν