Σοφία Αλιμπέρτη: «Ήθελα να μεγαλώσω άνδρες» – Οι σπάνιες δηλώσεις της Σοφίας Αλιμπέρτη για τα παιδιά της

Σοφία Αλιμπέρτη: Τα λόγια της Σοφίας Αλιμπέρτη για την έκθεση φωτογραφίας του γιου της

Στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας του γιου της, Μιχαήλ Βαρθακούρη, βρέθηκε σε μία σπάνια εμφάνιση η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία τα τελευταία χρόνια ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η έκθεση φωτογραφίας του Μιχαήλ, είχε τον τίτλο «Πλην Πυρός» και όπως είναι σαφές, από αυτό το νέο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι γονείς του ταλαντούχου Μιχαήλ.

Η κάμερα του «Mega Καλημέρα» ήταν εκεί και η Σοφία Αλιμπέρτη σε μια από τις σπάνιες φορές που τη βλέπουμε να κυκλοφορεί δημόσια μίλησε για τα παιδιά της, τη ζωή της στην Πάρο και την αποχή της από την τηλεόραση. Όπως αποκάλυψε ο γιος της την έχει φωτογραφίσει σε προσωπικές στιγμές και χαριτολογώντας είπε πως τον έχει παρακαλέσει να μην βγάλει τις φωτογραφίες προς τα έξω για να μη γίνει ρεζίλι.

Σοφία Αλιμπέρτη: «Ήθελα να μεγαλώσω άνδρες» –  Οι σπάνιες δηλώσεις της Σοφίας Αλιμπέρτη για τα παιδιά της

Σοφία Αλιμπέρτη: Η ζωή στην Πάρο, η αποχή από την TV

Η ηθοποιός τα τελευταία χρόνια ζει στην Πάρο και αποκάλυψε πως στην Αθήνα είχε να έρθει ενάμισι χρόνο. «Είμαι παρά πολύ καλά στην Πάρο. Έχεις μια ποιότητα ζωής καταπληκτική. Τώρα που έχω έρθει εδώ μετά από σχεδόν ενάμισι χρόνο είμαι έξω από τα νερά μου και έχω σοκαριστεί. Κόσμο, αυτοκίνητα…».

Στην ερώτηση αν της λείπει η τηλεόραση η Σοφία Αλιμπέρτη είπε: «Δεν μου λείπει η τηλεόραση. Ήταν μια σκέψη που με βασάνιζε πολλά χρόνια. Ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη».

Σοφία Αλιμπέρτη: «Ήθελα να μεγαλώσω άνδρες» –  Οι σπάνιες δηλώσεις της Σοφίας Αλιμπέρτη για τα παιδιά της

Σοφία Αλιμπέρτη: Οι δηλώσεις της

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν