Σοφία Αλιμπέρτη: «Μεγαλώνω όπως θέλω εγώ, βγαίνουν οι ρυτίδες στο πρόσωπό μου και είμαι χαρούμενη»

Σοφία Αλιμπέρτη: Τα σχόλια για τον χρόνο που περνά

Η πρώην παρουσιάστρια και ηθοποιός έγινε 56 ετών και έσβησε τα κεράκια της, όπως είδαμε από τις εικόνες που ανάρτησε ο γιος της Μιχαήλ Βαρθακούρης.

Με αφορμή τα γενέθλια της ηθοποιού, υπενθυμίζουμε όσα δήλωνε η ίδια για τον νέο τρόπο ζωής που έχει επιλέξει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια βρέθηκε πριν από λίγο καιρό στην Αθήνα με αφορμή την πρώτη έκθεση φωτογραφίας που διοργάνωσε ο γιος της και φωτογράφος Μιχαήλ Βαρθακούρης. Εκεί βρέθηκαν ο γιος της Νικόλας γνωστός σε όλους ως Good Job Nicky αλλά και ο Γιάννης Πάριος.

Σοφία Αλιμπέρτη: Η απομάκρυνση από τα φώτα της δημοσιότητας

Στις κάμερες είχε μιλήσει η Σοφία Αλιμπέρτη, η οποία δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω μία καταπληκτική ποιότητα ζωής, όπου κι αν κοιτάξουν τα μάτια σου, αντικρίζουν μπλε οπότε αυτό εμένα είναι το στοιχείο μου. Με κάνει και νιώθω πάρα πολύ καλά. Τώρα που έχω έρθει εδώ μετά από 1,5 χρόνο είμαι λίγο έξω από τα νερά μου. Έχω λίγο σοκαριστεί. Αυτοκίνητα, κίνηση… Τι είναι αυτά;. Δε μου λείπει η τηλεόραση. Ήταν μια σκέψη που με βασάνιζε πολλά χρόνια πριν πάρω αυτή την απόφαση. Ευχόμουν να καταφέρω να φύγω εγώ πρώτη και να μην με διώξουν».

Ακόμα, σε δηλώσεις της στο missbloom.gr η πρώην παρουσιάστρια δήλωσε ότι αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη δημοσιότητα και δεν έχει σκοπό να επιστρέψει, γιατί έχει επιλέξει να μπορεί να μεγαλώνει όπως θέλει: «Χωρίς κανένα άγχος, χωρίς κανένα πανικό, να παχαίνω και να είμαι ΟΚ, να αδυνατίζω και να είμαι ΟΚ. Να βγαίνουν οι ρυτίδες στο πρόσωπό μου και να είμαι χαρούμενη, να μην έχω αυτή την αγωνία».

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί