Σοφία Χατζηπαντέλη: Η καταγωγή της, η διεθνής καριέρα, τα ενωμένα φρύδια και η νέα κριτής του GNTM

Σοφία Χατζηπαντέλη: Όσα δεν γνώριζες για την νέα κριτή του GNTM

Ομολογουμένως το πρόσωπο της είναι ιδιαίτερο και μένει αξέχαστο χάρη στα έντονα φρύδια της, για τα οποία έχει ξεχωρίσει και όπως φαίνεται σίγουρα δεν θέλει να αποχωριστεί…

Στους τηλεοπτικούς δέκτες με το νέο κύκλο αναμένεται να επιστρέψει το φθινόπωρο, μέσα από τη συχνότητα του Star το GNTM.

Δίπλα στη Βίκυ Καγιά, η οποία κάνει το comeback της στον διαγωνισμό μόδας, ύστερα από έναν χρόνιο αποχής, θα δούμε νέα πρόσωπα και ένα από αυτά είναι η Σοφία Χατζηπαντελή.

Η Σοφία Χατζηπαντελή, είναι Ελληνοκύπρια και εκτός από την ενασχόλησή της με το μόντελινγκ, σπουδάζει μάρκετινγκ.

Με σήμα κατατεθέν της τα πυκνά, μαύρα της φρύδια η 25χρονη σήμερα Σοφία, ξεκίνησε το #UnibrowMovement, ένα νέο body positive «κίνημα», υπέρ της φυσικής τριχοφυΐας.

«Δεν το κάνω όλο αυτό για να πείσω τον κόσμο να συμπαθήσει τα φρύδια μου. Περισσότερο το κάνω για να δείξω ότι κάθε άνθρωπος μπορεί να συνεχίσει τη ζωή του έχοντας μια προτίμηση. Προσωπικά, πιστεύω ότι φαίνομαι πιο ωραία έτσι. Υπάρχουν άνθρωποι που διαφωνούν, αλλά είμαι απόλυτα κουλ με αυτό», είπε πει η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η ίδια ωστόσο, στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τα αρνητικά σχόλια και το μπούλιγνκ που δεχόταν λόγω των φρυδιών της, ενώ αποκάλυψε πως την έχουν απειλήσει μέχρι και για τη ζωή της.

Το νεαρό μοντέλο, που έχει ποζάρει για την ιταλική Vogue και έχει συνεργαστεί με την εταιρεία καλλυντικών της Rihanna, είχε δηλώσει στη εκπομπή «Good Morning Britain»: «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου. Προσπαθώ να μην διαβάζω όλα τα αρνητικά μηνύματα. Είναι κρίμα όμως να θες να διαβάσεις τα θετικά μηνύματα και να πέφτεις πάνω στα αρνητικά».

Παράλληλα, η Σοφία Χατζηπαντελή είχε εξομολογηθεί ότι τα αρνητικά σχόλια την όπλισαν με πείσμα για να ξεκινήσει την καμπάνια της ενάντια στα “πολιτικά ορθά” πρότυπα ομορφιάς, όπως τουλάχιστον λέει η ίδια.

«Είμαι παιδί μεταναστών. Η μητέρα μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο αλλά έχει ελληνοκυπριακή καταγωγή».

Σοφία Χατζηπαντελή: Οι απειλές κατά της ζωής της για τα φρύδια της

Ο εκφοβισμός στο σχολείο ήταν κομμάτι της καθημερινότητας της, καθώς η Σοφία Χατζηπαντελή έλεγε τη γνώμη της ανοιχτά, είχε καμπύλες και τα φρύδια της ήταν διαφορετικά από τους περισσότερους συμμαθητές της.

«Όποτε κάνω μια δουλειά ως μοντέλο, τα φρύδια μου είναι ένα κομμάτι της ιστορίας, αυτό όμως δεν ισχύει έξω από τα studio», είχε εξομολογηθεί η Σοφία Χατζηπαντελή που έχει συνηθίσει να την αποκαλούν “αηδιαστική”, “σιχαμένη” και “τρομακτική”.

«Ήμουν πρόσφατα στη Νέα Υόρκη. Δέχθηκα απειλές κατά της ζωής μου επειδή αμφισβητώ ανοιχτά τα στερεότυπα, τα πρότυπα ομορφιάς που έχουμε μάθει να αποδεχόμαστε, επειδή αρνούμαι να βγάλω τα φρύδια μου», είχε πει στο παρελθόν. «Παρενοχλούσαν τον αδελφό μου επειδή με υπερασπιζόταν. Έπρεπε να κάνω κάτι”, πρόσθεσε η Χατζηπαντελή, που μετά από όλα αυτά αποφάσισε να κάνει το δικό της ακτιβισμό κατά του ρατσισμού και του μίσους που καλλιεργείται online, με το hashtag #unibrowmovement.

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024