Σοφία Δρέττα: «Τρεφόμασταν με οδοντόκρεμα. Μας έβαζαν να ουρούμε στις πληγές των χεριών μας»

by Τόνια Τζαφέρη
Σοφία Δρέττα: «Τρεφόμασταν με οδοντόκρεμα. Μας έβαζαν να ουρούμε στις πληγές των χεριών μας»

“Η Βασιλική Μιλλούση δεν βγαίνει να τοποθετηθεί εδώ και οκτώ μήνες”

 Στο πλατό της εκπομπής “T-live”, χθες, Δευτέρα, το μεσημέρι βρέθηκε η Σοφία Δρέττα, πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής και νυν φυσικοθεραπεύτρια. Η πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως η Βασιλική Μιλλούση, η οποία είναι θεσμικός παράγοντας στην ελληνική γυμναστική ομοσπονδία, δεν βγαίνει να τοποθετηθεί, εδώ και οκτώ μήνες, σχετικά με τους προπονητές που έχουν καταγγελθεί για κακοποιητική συμπεριφορά.

Όπως υπογράμμισε η πρώην αθλήτρια, ερωτήματα που θέτει και προς τη Βασιλική Μιλλούση,  «38 άνθρωποι καταγγέλλονται, κανένας προπονητής δεν έχει βγει να πει ότι έστω λένε ψέματα αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι περίεργο; Στην ενόργανη κάθε χρόνο τουλάχιστον ανεβαίνουν στο κλιμάκιο τουλάχιστον 5-10 παιδιά. Αυτή τη στιγμή στην ενόργανη έχουμε τον Πετρούνια, τον Μάρα, τον Τσολακίδη και τον Μελισσανίδη. Δεν είναι περίεργο που τόσα χρόνια δεν έχουμε Ελληνίδα αθλήτρια κάποια διεθνή ή ολυμπιακή θέση μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και βγαίνουν μόνο κάποιοι άνδρες ανά πέντε ή δέκα χρόνια;».

Σοφία Δρέττα: «Τρεφόμασταν με οδοντόκρεμα. Μας έβαζαν να ουρούμε στις πληγές των χεριών μας»

Και συμπλήρωσε η Σοφία Δρέττα «μήπως επειδή τελικά ο ξυλοδαρμός είναι τόσο έντονος; Μήπως επειδή μας έβαζαν να κατουράμε τις πληγές των χεριών μας για να ανέβουμε στο όργανο να ξανακάνουμε την άσκηση; Μήπως όλοι βγήκαν τελικά με κάποιο πρόβλημα; Εμείς οι περισσότερες κοπέλες περάσαμε νευρική ανορεξία γιατί μας έβαζαν να μην τρώμε και τρώγαμε οδοντόκρεμα ή μας έβαζαν να μην πίνουμε νερό και μας έδιναν να πίνουμε διουρητικά χάπια;».

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της Σοφίας Δρέττα

Προτεινόμενα