Σοφία Δρέττα: «Τρεφόμασταν με οδοντόκρεμα. Μας έβαζαν να ουρούμε στις πληγές των χεριών μας»

by Τόνια Τζαφέρη

“Η Βασιλική Μιλλούση δεν βγαίνει να τοποθετηθεί εδώ και οκτώ μήνες”

 Στο πλατό της εκπομπής “T-live”, χθες, Δευτέρα, το μεσημέρι βρέθηκε η Σοφία Δρέττα, πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής και νυν φυσικοθεραπεύτρια. Η πρώην αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως η Βασιλική Μιλλούση, η οποία είναι θεσμικός παράγοντας στην ελληνική γυμναστική ομοσπονδία, δεν βγαίνει να τοποθετηθεί, εδώ και οκτώ μήνες, σχετικά με τους προπονητές που έχουν καταγγελθεί για κακοποιητική συμπεριφορά.

Όπως υπογράμμισε η πρώην αθλήτρια, ερωτήματα που θέτει και προς τη Βασιλική Μιλλούση,  «38 άνθρωποι καταγγέλλονται, κανένας προπονητής δεν έχει βγει να πει ότι έστω λένε ψέματα αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι περίεργο; Στην ενόργανη κάθε χρόνο τουλάχιστον ανεβαίνουν στο κλιμάκιο τουλάχιστον 5-10 παιδιά. Αυτή τη στιγμή στην ενόργανη έχουμε τον Πετρούνια, τον Μάρα, τον Τσολακίδη και τον Μελισσανίδη. Δεν είναι περίεργο που τόσα χρόνια δεν έχουμε Ελληνίδα αθλήτρια κάποια διεθνή ή ολυμπιακή θέση μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια και βγαίνουν μόνο κάποιοι άνδρες ανά πέντε ή δέκα χρόνια;».

Σοφία Δρέττα: «Τρεφόμασταν με οδοντόκρεμα. Μας έβαζαν να ουρούμε στις πληγές των χεριών μας»

Και συμπλήρωσε η Σοφία Δρέττα «μήπως επειδή τελικά ο ξυλοδαρμός είναι τόσο έντονος; Μήπως επειδή μας έβαζαν να κατουράμε τις πληγές των χεριών μας για να ανέβουμε στο όργανο να ξανακάνουμε την άσκηση; Μήπως όλοι βγήκαν τελικά με κάποιο πρόβλημα; Εμείς οι περισσότερες κοπέλες περάσαμε νευρική ανορεξία γιατί μας έβαζαν να μην τρώμε και τρώγαμε οδοντόκρεμα ή μας έβαζαν να μην πίνουμε νερό και μας έδιναν να πίνουμε διουρητικά χάπια;».

Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της Σοφίας Δρέττα

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν