Σοφία Μουτίδου: «Οι άνδρες δεν θέλουν πια να κάνουν σεξ»

Σοφία Μουτίδου: «Οι άνδρες δεν θέλουν πια να κάνουν σεξ»

Σοφία Μουτίδου: «Οι άνδρες δεν θέλουν πια να κάνουν σεξ»

Σοφία Μουτίδου: Η γνωστή ηθοποιός και Youtuber εμφανίστηκε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και σχολίασε πόσο πολύ την έχει αλλάξει η μητρότητα. «Τα παιδιά ρωτάνε τα πάντα, είναι πολύ ενεργά παιδιά», τόνισε.

Όσον αφορά στις εμφανίσεις της στο YouTube, ανέφερε. «Πάντα ήμουν της σάτιρας, όμως αυτά δεν μπορείς να τα πεις στις κωμωδίες. Εκεί βγαίνω σα Σοφία, χωρίς αφεντικό στο κεφάλι μου». Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως δεν κάνει πρόβα, απλώς προσπαθεί να μην βρίζει πολύ.

Επίσης είπε ότι, όσο μπορεί διαβάζει και τα σχόλια, ώστε να κρατά επαφή με τον κόσμο.

«Τα χρήματα έρχονται από τις διαφημίσεις. Από τα views πληρώνεσαι, αλλά είναι λίγο πιο περίπλοκο», απάντησε σε σχετικό ερώτημα. Ακόμη, όταν ρωτήθηκε για το τι την «χαλά» απάντησε πως «Δεν αντέχω το ότι είναι όλοι τόσοι αγχωμένοι με ανούσια πράγματα, που με αγχώνει κι εμένα».

Σοφία Μουτίδου: «Οι άνδρες δεν θέλουν πια να κάνουν σεξ»

«Οι άνδρες δεν θέλουν πια να κάνουν σεξ» ήταν η δήλωση της Σοφίας Μουτίδου

«Οι άντρες δεν κάνουν πια σεξ. Πιστεύω ότι κουράστηκε το ανδρικό είδος. Κουράστηκε να είναι κυνηγός, θέλει να ξαποστάσει. Κουράστηκαν και οι γυναίκες σε κάποιους ρόλους». Μιλώντας μάλιστα από εμπειρίες γυναικών και ανδρών που είναι έξω από γάμους, είπε πως τα πράγματα «Είναι πολύ δύσκολα με το σεξ»

Η ηθοποιός, πάντως, εκτίμησε ότι, «είμαστε σε μεταβατική εποχή, που οι γυναίκες κάνουν το αυτονόητο, σύνθημα»

«Πριν είχαν διαλυθεί όλα. Τώρα ξηλώνουμε, για να ξαναραφτεί το ύφασμα. Είμαστε σε μεταβατική περίοδο, αλλά θα φάμε πολύ λάσπη άνδρες – γυναίκες».

«Κληθείσα να σχολιάσει για την κόντρα της με τον Χάρη Ρώμα, είπε πως «βαρέθηκε». «Εγώ είπα κάτι που συνέβη, εκείνος διαφώνησε».

Παραδέχθηκε πως έχει «πολύ αγωνία» για την παράσταση που ανεβάζει με τίτλο «Το ασήκωτο βάρος της Ελλάδας». Μάλιστα, εξήγησε πως πρόκειται για «καινούριο κείμενο» και ότι η παράσταση είναι όλη δική της, υπάρχει ωστόσο παραγωγός.

«Στη σκηνή είμαι μόνη μου, είναι 1,5 ώρα stand up, απλά έχω ένα crew, είναι χορευτές break dance, τους είδα στο δρόμο»

Η παράσταση κάνει πρεμιέρα στη Θεσσαλονίκη στις 29 Ιουνίου. Στη συνέχεια θα παιχτεί στην Αθήνα, το Ηράκλειο, την Κέρκυρα και τέλος από τις 30 Αυγούστου στα Ιωάννινα.

Σοφία Μουτίδου: «Οι άνδρες δεν θέλουν πια να κάνουν σεξ»

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μουτίδου στο Πρωινό του ΑΝΤ1

Προτεινόμενα