Σοφία Πανάγου: Ο ρόλος στο 50 -50, που την έκανε διάσημη, το ξέσπασμα για το MeToo, ο λόγος που αποσύρθηκε και η μητρότητα

Σοφία Πανάγου: Όλα όσα δεν γνωρίζατε

Στις 16.01.1982 γεννήθηκε η ηθοποιός Σοφία Πανάγου, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τον ρόλο της στην τηλεοπτική κωμική σειρά Πενήντα Πενήντα το 2005, όπου ενσάρκωσε την «Ναταλίτσα».

Στη συνέχεια ακολούθησε η δεύτερη επιτυχία στο “Σόι σου” με μια πλειάδα ταλαντούχων ηθοποιών  και βέβαια το θέατρο. Όσοι δε είστε θεατρόφιλοι σίγουρα θα την έχετε δει στις τελευταίες θεατρικές παραστάσεις που συμμετείχε “Κοινή ησυχία”, “Θείος Βάνιας” ή θα την απολαύσατε μέσα από την έκθεση φωτογραφίας του Γιάννη Βελισσαρίδη, “True Lies”.

Η ηθοποιός ξέσπασε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook σχετικά: «Ας τελειώσει επιτέλους αυτή η σιχαμάρα. Να ξεβρωμίζουμε σιγά – σιγά… Θέλουμε να αναπνέουμε και να δημιουργούμε Ελεύθεροι.
Θέλουμε καθαρές τις ψυχές μας. Μαζί με την Ζέτα και κάθε Ζέτα που τολμά Ας φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο? #zetadouka».

Σοφία Πανάγου: Η κόρη της που της άλλαξε τη ζωή

Όταν προέκυψε η εγκυμοσύνη μου το απόλαυσα όσο τίποτα άλλο. Αφοσιώθηκα στο νεογέννητο παιδί μου. Από επιλογή μου 3,5 χρόνια απείχα από το θέατρο και την τηλεόραση Το έκανα συνειδητά, με πολλή αγάπη, χαρά και δοτικότητα. Δεν ήθελα με τίποτα να φεύγω, να έχω γυρίσματα πολλές ώρες ή να αφήνω το παιδί μου σε κάποιον άλλο να μου το μεγαλώνει. Ήθελα να το ζήσω.

Όλα αυτά τα χρόνια η Σοφία Πανάγου έχει διαφυλάξει την οικογενειακή της ευτυχία, ενώ δεν έχει δημοσιεύσει πολλές φορές φωτογραφίες ή βίντεο στα social media της αξιολάτρευτη κόρη της που πια είναι 11 ετών.

«Οι προτεραιότητες μου έχουν αλλάξει. Τα κριτήρια μου για τη δουλειά μου δεν έχουν να κάνουν τόσο με την προσωπική μου εξέλιξη. Πάνω απ’ όλα είναι η οικογένεια μου και το παιδί μου. Δεν θέλω να με στερηθεί, ούτε εγώ να χάσω μοναδικές στιγμές από τη ζωή του. Η ψυχική του υγεία δεν μπορεί να συγκριθεί με καμία δουλεία», είχε πει στο περιοδικό Τηλέραμα στο παρελθόν η ηθοποιός.

Προσδοκίες πλέον προσπαθώ να μην έχω, ειδικά από τους άλλους. Γιατί ακολουθεί και μία ματαίωση (γέλια). Προσπαθώ να αφήνω τα πράγματα στη ροή τους και να πηγαίνω σύμφωνα με αυτήν. Να αποδέχομαι τους άλλους όπως πραγματικά είναι να μην τους βάζω τις δικές μου προσδοκίες σαν μια ταμπελίτσα που προσπαθώ να δω σε εκείνους.

Και με τον εαυτό μου το προσπαθώ, αν και κάποιες φορές είναι πιο δύσκολο γιατί είμαι πιο αυστηρή έχει πει η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός στο ladylike.gr.

Related posts

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024

Χαμός σήμερα με Γκλέτσο και Κασσελάκη