Σοφία Παυλίδου: Σούσουρο με τη δημοσίευση της – Το απίθανο κορμί στα 48 και το τατουάζ στην πλάτη

Σοφία Παυλίδου: Το απίθανο κορμί της ηθοποιού στα 48

Η Σοφία Παυλίδου κατάφερε να βάλει φωτιά στα κοινωνικά δίκτυα με μία μόνο δημοσιεύσω της. Δεν δίστασε να ποζάρει χωρίς ίχνος ρετούς και φίλτρα, μιας και διαθέτει άψογη σιλουέτα! Η ηθοποιός ποζάρει topless καθισμένη στην άμμο και δείχνει το υπέροχο τατουάζ που κοσμεί την πλάτη της.

Η ηθοποιός μπορεί να μεγαλώνει, όμως έχει καταφέρει να έχει μία αψεγάδιαστη σιλουέτα.

Η Σοφία Παυλίδου είναι μία γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και φαίνεται, αφού τολμά και δημοσιεύσει ολόσωμη φωτογραφία της με μαγιό και η σιλουέτα της είναι απίστευτη!

Έχει κάνει τον χρόνο σύμμαχό της! Πιο όμορφη και λαμπερή από ποτέ είναι η Σοφία Παυλίδου, αφού αν και μητέρα δύο παιδιών, διατηρεί στο έπακρο τη θηλυκότητά της.

Χωρίς να ακολουθεί στερητικές δίαιτες, αλλά καταναλώνοντας τα πάντα με μέτρο, διατηρεί σταθερό το βάρος της. «Ασχολούμαι με πράγματα που βελτιώνουν την ψυχή, τον νου και το σώμα μου. Χωρίς αυτό να έχει να κάνει με τη φιλαρέσκεια, το “θέλω να είμαι ωραία”. Άρχισα να κάνω βελονισμό και διάφορες εναλλακτικές μεθόδους, που σε κάποιους μπορεί να ακούγονται περίεργες, εμένα όμως με βοήθησαν ουσιαστικά και μου άνοιξαν νέους δρόμους. Ασχολήθηκα επίσης πολύ με τη διατροφή, γιατί πιστεύω ακράδαντα πως αυτό που βάζουμε μέσα μας, μάς επηρεάζει και στο συναίσθημα και στο μυαλό μας», έχει πει η ηθοποιός σε συνέντευξή της.

Φρέσκα φρούτα, λαχανικά, βρώμη, δεν λείπουν από την καθημερινότητά της, ενώ επιλέγει κυρίως προϊόντα ολικής άλεσης. Επιπλέον αποφεύγει να τρώει γλυκά το βράδυ, καθώς τότε μετατρέπονται σε λίπος. Η Σοφία Παυλίδου αγαπά τα όσπρια και τα θαλασσινά, λέγοντας «όχι» στο αλκοόλ και το junk food. Όσον αφορά τη γυμναστική, επιλέγει το τρέξιμο και την αερόβια προπόνηση, που έχει διαπιστώσει πως της ταιριάζει περισσότερο.

Η φωτογραφία της Σοφίας Παυλίδου

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα