Σοφία Βογιατζάκη: Το σοβαρό ατύχημα, η απογοήτευση, η συγκατοίκηση με 6 γυναίκες και η ηθοποιός που την έσωσε από την φυλακή

Σοφία Βογιατζάκη: Το σοβαρό ατύχημα, η απογοήτευση, η συγκατοίκηση με 6 γυναίκες και η ηθοποιός που την έσωσε από την φυλακή

Σοφία Βογιατζάκη: Όλα όσα δεν γνωρίζατε για τη ζωή της

Το 1971 γεννήθηκε στην Αθήνα η Ελληνίδα ηθοποιός Σοφία Βογιατζάκη, η οποία από την πολύ μικρή της ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται με το μπαλέτο για 11 χρόνια, όμως λίγο αργότερα πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική. Η πορεία της ήταν ανοδική και ως ηθοποιός με το ιδιαίτερο χιούμορ που τη διακατέχει αλλά και τον επαγγελματισμό της έχει κτίσει ένα πολύ καλό όνομα ως επαγγελματίας ενώ στη συνείδηση των θεατών έχει καθιερωθεί ως μια ηθοποιός της πρώτης γραμμής.

Είναι ένα πλάσμα, ζεστό, τρυφερό και οικείο. Της αρέσει να φροντίζει τους γύρω της και ειδικά τους έχοντες ανάγκη, ενώ είναι πάντα γεμάτη καλά λόγια και μια αγκαλιά για όσους αγαπά και νοιάζεται. Δεν έχει κόμπλεξ, είναι αφοπλιστικά ειλικρινής και γήινη και όταν κατέβει από την σκηνή και τα φώτα είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Αυτό που είναι συγκινητικό είναι το γεγονός πως παρά τις δυσκολίες που κατά καιρούς έχει αντιμετωπίσει πάντα γελά ενώ δεν χάνει τα κουράγια της. Προσωπικά, πιστεύω πως είναι από τα σπάνια παιδιά και της εύχομαι τα καλύτερα από καρδιάς.

“Ο πατέρας, ως φιγούρα, θέτει όρια στην οικογένεια. Δεν ξέρω τι δεν είχε κάνει καλά ο δικός μου μπαμπάς, γιατί ή που θα χαίρομαι πολύ ή που θα τρώω πολύ! Δεν τέθηκαν όρια. Ο μπαμπάς μου ήταν ένας πολύ ελεύθερος άνθρωπος, δεν είχε ποτέ “μη” και “όχι”, ήταν υπέρ της άποψης “ αρκεί να είσαι έτοιμη να αποδεχτείς τη συνέπειά του. Εγώ και η αδελφή μου δεν είχαμε ποτέ περιορισμούς, ούτε καταπίεση», είχε πει χαρακτηριστικά η Σοφία Βογιατζάκη το 2014.

Σοφία Βογιατζάκη: Το σοβαρό ατύχημα, η απογοήτευση, η συγκατοίκηση με 6 γυναίκες και η ηθοποιός που την έσωσε από την φυλακή

Σοφία Βογιατζάκη: Δηλώσεις της για την προσωπική ζωή της

Το 2018 η Σοφία Βογιατζάκη είχε πει για τα προσωπικά της: “Δεν έχω παράπονο, έχω περάσει καλά, πολύ όμορφα, αλλά έχω περάσει και άσχημα. Έχω μεγαλώσει, έχω ωριμάσει, δεν είναι για να ξοδεύομαι και να χάνω χρόνο. Πρέπει να αξίζει τον κόπο πραγματικά κάποιος, στο 100% για να ασχοληθώ. Ούτως ή άλλως, ποτέ δεν υπήρξε προτεραιότητα μου το σεξ σε αυτή τη ζωή, εννοώ για να κάνω μια σχέση, δεν είναι το σεξ αυτό που με κινεί. Με κινεί το μυαλό, η καρδιά, η ψυχή του και το μεγαλείο της προσωπικότητάς του. Το σεξ ήταν πάντα τελευταίο. Δεν το χωράει το κεφάλι μου, δεν μπορώ να καταλάβω, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι ασέξουαλ ή ανέραστη, απλώς δεν είναι αυτό που με κινεί.

Ακούω και λένε: «Έχω να κάνω σεξ τόσο καιρό…», ναι, οκ, και; Δηλαδή τι; Δεν νιώθω ότι χτυπάνε τα δικά μου ρολόγια, ούτε οι ορμόνες μου τρελαίνονται, ούτε τα βιολογικά μου ρολόγια για παιδί έχουν τρελαθεί, δεν έχουν χτυπήσει. Μήπως χτυπάνε και δεν τα ακούω; Μήπως κωφεύω; Δεν ξέρω (γέλια). Ο καθένας είναι με τον χαρακτήρα του, αλλά δεν το αντιλαμβάνονται αυτό που λένε. Εμένα, αν με γοητεύσει κάποιος με το μυαλό του, τότε αρχίζει και με τσιτώνει, με εξιτάρει και αρχίζω να σκέφτομαι και ερωτικά. Αν δεν… τίποτα, ούτε «κου-κου» ούτε «μου-κου».

Στα προσωπικά μου θέλω να βρεθεί ένας άνθρωπος που θα μπορέσει να με αντέξει 24 ώρες το 24 ωρο. Δεν μπορώ τη συγκατοίκηση. Μένω με τη μαμά μου, την αδερφή μου, τις θείες μου, την ξαδέρφη μου. Δεν έχω σκεφτεί το ενδεχόμενο γάμου.

Τα παιδιά τα λατρεύω, λιώνω, πεθαίνω. Έχω τρελή αδυναμία στα ανιψάκια μου και σε όλα τα παιδιά του κόσμου. Τα παιδιά είναι η αδυναμία μου. Αλλά ποτέ δεν είχα την ανάγκη να γίνω μητέρα. Μιλώντας για την μοναξιά, η Σοφία Βογιατζάκη είχε σημηειώσει «Φόβος! Όλοι τη φοβόμαστε. Κανείς δεν θέλει να μένει μόνος του. Κατά καιρούς επιλέγω να είμαι μόνη μου, αλλά γενικά μοναξιά-μοναξιά όχι, με τρομάζει, δε θέλω”.

“Τις φορές που μπήκα στη διαδικασία να κάνω διατροφή και να χάσω κιλά, το έκανα μόνο για λόγους υγείας. Όχι για λόγους ομορφιάς ή εμφάνισης. Δεν έχω πιο βαρετό από το να φτιάχνομαι, να βάφομαι. Το κάνω μηχανικά πια, λόγω της δουλειάς μου”, είχε αποκαλύψει η Σοφία Βογιατζάκη.

Η Σοφία Βογιατζάκη είχε πει το 2018. “Έχω αισθανθεί απογοήτευση από άντρες και από γυναίκες και από φίλες και από φίλους και από γκόμενους. Όπως όλοι μας. Πιθανότατα να έχω απογοητεύσει κιόλας. Αλλά έχω φίλους, νομίζω ότι είναι η μεγαλύτερη μου περιουσία. Με την καλύτερη μου παιδική φίλη που είμαστε μαζί από το νηπιαγωγείο, έχουμε μια φιλία 43 χρόνων και είμαι 46. Την γνώρισα 3-4 ετών… είναι όλη μας η ζωή. Γιατί να μην πω την ηλικία μου; Τα έχω κλέψει τα χρόνια από κανέναν; Δικά μου είναι και είμαι χαρούμενη και περήφανη για τα χρόνια μου. Δεν βρίσκω λόγο να κρύβω την ηλικία μου. Δεν μεγαλώνουμε; Άντε και λέω 35… και; Τι έγινε;”