Σοράγια και Ναντίτο ξανά μαζί μετά από 24 χρόνια και παραμένουν όμορφοι και γοητευτικοί: Οι αναμνήσεις από την “Μαρία της γειτονιάς”

Mαρία της γειτονιάς: Οι δυο ηθοποιοί και πάλι μαζί σε μια χαριτωμένη φωτογραφία

Ένα reunion που εγινε viral έκαναν οι ηθοποιοί απο την Μαρία της γειτονιάς και πιο συγκεκριμένα ο Ναντίνο και η Σοράγια, οι οποίοι παραμένουν εξίσου γοητευτικοί ακόμη και μετά από 24 χρόνια.

Η “Μαρία της γειτονιάς” η σειρά την οποία παρακολουθούσε σχεδόν όλη Ελλάδα παρακολουθούσε με αγωνία στις οθόνες της τη σεζόν 1998 – 1999 κλείνει φέτος 24 ολόκληρα χρόνια πέρασαν από τα γυρίσματα της.

Το θρυλικό πλέον ζευγάρι στη “Μαρία της γειτονιάς” Σοράγια Μοντενέγκρο και Ναντίτο Ντε Λα Βέγκα έγραψαν τη δική τους ιστορία στις λατινοαμερικάνικες σειρές και μέχρι σήμερα θεωρούνται από τις διασημότερες φυσιογνωμίες των σειρών αυτών στην Ελλάδα.

Αν και η Σοράγια ήταν στη σειρά η πρώην αρραβωνιαστικιά του πατέρα του Ναντίτο, στην πραγματικότητα τότε ήταν μόλις 20ετών, ενώ εκείνος μόλις είχε κλείσει τα 16.

Σήμερα, 24 χρόνια μετά τα γυρίσματα της «Μαρίας της Γειτονιάς», Osvaldo Benavides και Itati Cantoral ποζάρουν ξανά μαζί και αφήνουν άφωνο το κοινό με την αλλαγή στην εικόνα τους. Εκείνη ξανθιά Θεά, επιμένει στο κοντό μαλλί, είναι πλέον κατάξανθη και εκείνος ώριμος με γκρίζα μαλλιά τον Ιούνιο έκλεισε τα 40 και έχε μία εντελώς διαφορετική εμφάνιση.

Μα πως πέρασαν τα χρόνια;

Related posts

Αuτός είναι ο 34χρονος που έπeσε από τον Λευκό Πύργο

Γρηγόρης Πετράκος: Μετά τον κορονοιό, αμφισβητεί και την αφρικάνικη σκόνη – Το δημόσιο μήνυμα

Πeθανε γνωστός Έλληνας ηθοποιός πριν λίγο