Σωτήρης Μουστάκας: Ο ρόλος – μύθος που δεν πρόλαβε ποτέ να ερμηνεύσει στους «Δυο Ξένους»

by Αντώνης Βαλμάς

Σωτήρης Μουστάκας: Η άγνωστη συμφωνία για να παίξει στους Δύο Ξένους

Σωτήρης Μουστάκας: Την ακούσαμε, την ξανακούσαμε, δεν την είδα με ποτέ. Η Νινέτα υπήρξε για τους «Δυο Ξένους» κάτι σαν τον πατέρα του Μάνθου Φουστάνου στο «Κωνσταντίνου & Ελένης»: Αφανής ήρωας. Ήρωας όμως!

Γιατί μπορεί το πρόσωπό της να μην το είδαμε ποτέ, το όνομά της όμως ακουγόταν σε κάθε επεισόδιο, δίνοντας στους τηλεθεατές την εντύπωση πως επρόκειτο για ολοκληρωμένο ρόλο.

Σωτήρης Μουστάκας: Ο ρόλος που θα έπαιζε στους «Δυο Ξένους»

Το δίδυμο Ρήγας – Αποστόλου είχε πράγματι αποφασίσει- σύμφωνα με όσα ακούγονταν τότε- να «εμφανίσει» τo alter ego της Ντένης Μαρκορά σε κάποιο από τα επεισόδια.

Μια εμφάνιση – γροθιά για την εποχή καθώς τον ρόλο της δεν θα αναλάμβανε γυναίκα αλλά… άνδρας. Και μάλιστα ένας από τους πιο καταξιωμένος ηθοποιούς της γενιάς του.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Μουστάκα, ο οποίος είχε έρθει σε συζητήσεις με τους σεναριογράφους της σειράς.

Ο ρόλος της Νινέτας θα ερμηνευόταν από το Σωτήρη Μουστάκα

Ωστόσο, τελικά η μεταξύ τους συνεργασία δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, καθώς οι «Δυο Ξένοι» ολοκληρώθηκαν τελικά στον δεύτερο κύκλο και όχι στον τρίτο, όπως είχαν στο μυαλό τους ο Αλέξανδρος Ρήγας και ο Δημήτρης Αποστόλου.

Η τηλεοπτική εμφάνιση της Νινέτας «με σάρκα και οστά» πήγαινε από αναβολή σε αναβολή, μα αποτέλεσμα να μην απολαύσουμε ποτέ τον Σωτήρη Μουστάκα σε ρόλο επιστήθιας φίλης της Ντένης Μαρκορά.

Αναβολές που σίγουρα δεν θα έπρεπε να αποτελούν πραγματικότητα, καθώς η Νινέτα – Μουστάκας θα είχε γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση…

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα