Σωτήρης Ταχτσόγλου: Η βουτιά από τον 3ο όροφο, η νοσηλεύτρια που της χρωστάει τη ζωή του και η πρόωρη γέννηση του μωρού του

by Εύα Ζαχαριάδη

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Η περιπέτεια που πέρασε ο γνωστός ηθοποιός

Ο γνωστός ηθοποιός, Σωτήρης Τάχτσογλου έχει αποφοιτήσει από την Δραματική Σχολή του ΚΘΒΕ στη Θεσσαλονίκη. Πρόσφατα συμμετείχε στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά Άγριες Μέλισσες.

Δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Μηχανικοί καταρράκτες (2016), Ο θείος Σκρουτζ (2015), Διακοπές στην Τροία-Πηνελόπης Οδύσσεια (2016), Πηνελόπης Οδύσσεια (2016).

Η πτώση του Σωτήρη Τάχτσογλου από τον 3ο όροφο

Στο Tik Talk βρέθηκε καλεσμένος ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Σωτήρης Ταχτσόγλου, όπου μίλησε για μία περιπέτειά του που λίγο έλειψε να του κοστίσει την ζωή.Ο ηθοποιός, πρόσφατα έγινε παππούς αλλά και πατέρας. Καθώς επέστρεφε σπίτι από το μαιευτήριο που είχε πάει να επισκεφθεί το μωράκι του, που γεννήθηκε πρόωρα, μαζί με τη γυναίκα του, συνειδητοποιούν πως είχαν ξεχάσει τα κλειδιά τους και δεν μπορούσαν να μπουν μέσα. Συγκεκριμένα είπε: «Κλειστήκαμε απ΄έξω, και ενώ η σύζυγός μου μου είπε να φωνάξουμε κλειδαρά, εγώ που είμαι πολύ παρορμητικός σκέφτηκα να ανέβω στον τρίτο όροφο στη γειτόνισσα και να πηδήξω στο δεύτερο όπου υπήρχε ανοιχτό παράθυρο. Δεν την άκουσα και το έκανα.

Σωτήρης Ταχτσόγλου: Η βουτιά από τον 3ο όροφο, η νοσηλεύτρια που της χρωστάει τη ζωή του και η πρόωρη γέννηση του μωρού του

Ανεβήκαμε στον 3ο και προσπάθησα να κατέβω στο κάτω μπαλκόνι. Δεν υπολόγισα όμως καλά τις κινήσεις μου και έτσι όπως ήμουν κρεμασμένος από τα κάγκελα, ένιωσα να μην με κρατάνε τα χέρια μου και έπεσα στο κενό. Για καλή μου τύχη έπεσα πάνω σε ένα παρκαρισμένο αμάξι και μετά στο δρόμο… Τα θυμάμαι όλα. Την ώρα που συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί και ενώ η γυναίκα μου φώναζε από το μπαλκόνι, νιώθω από πάνω μου μια κοπέλα να μου κρατάει το κεφάλι και να μου λέει να μην κουνηθώ… Ήταν μια νοσηλεύτρια που έτυχε να περνάει από κει εκείνη τη στιγμή και μου έδωσε τις πρώτες βοήθειες! Με φρόντισε και μου έδινε οδηγίες μέχρι που ήρθε το ασθενοφόρο.»

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν