«Σούσουρο» με τα σχόλια του Λάκη Λαζόπουλου: Τι είπε για Ντενίση και Κοκλώνη όσα δεν τόλμησε ποτέ κανείς

Λάκης Λαζόπουλος: Δείτε το βίντεο με τα αιχμηρά σχόλια

Ο Λάκης Λαζόπουλος, εξαπέλυσε τα βέλη του κατά της Μιμής Ντενίση, με την πάλαι ποτέ κόντρα τους να αναζωπυρώνεται μετά τις τελευταίες δηλώσεις της ηθοποιού, για την ταινία της «Σμύρνη μου αγαπημένη». Ο Λαζόπουλος με αιχμηρά σχόλια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της ηθοποιού για το γεγονός πως η ταινία της αδίκως δεν βρέθηκε ανάμεσα στις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ, ενώ σχολίασε και τον Νίκο Κοκλώνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός σχολίασε με σατιρικό τρόπο όσα είπε η ηθοποιός για την ταινία της:

«Έκανε αυτήν την ταινία και δηλαδή, ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει ότι ήταν για Όσκαρ. Δεν είναι φυσιολογικό ότι το “Σμύρνη μου αγαπημένη” δεν πήγε στα Όσκαρ. Έπρεπε να πάει στα Όσκαρ, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό, έτσι; Το καταλαβαίνετε, έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό, ότι δεν πήραν στη “Σμύρνη μου Αγαπημένη” στα Όσκαρ. Δηλαδή, στάσου, η Ντενίση κάνει τη Σμύρνη» ανέφερε, αρχικά, ο Λάκης Λαζόπουλος στη ραδιοφωνική εκπομπή «Newsbreak».

Τι πρόσθεσε ο Λάκης Λαζόπουλος

«Έχει ένας φαλακρός φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μία διεστραμμένη αυτοπεποίθηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη».

«Είναι η ευγενική σάτιρα που κάνω, είδατε πόσο γλυκά της τα λέω;Όχι όπως παλιά πως το τρένο παίζει καλύτερα, δεν τα λέμε πια αυτά. Δεν θέλω να τη στενοχωρήσω, αποκαταστάθηκε κάπου η σχέση μας, δεν υπάρχει πια αυτή η ψυχρανσία» συμπλήρωσε.

O Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε και τον Νίκο Κοκλώνη, λέγοντας:

«Πώς έχει γίνει αυτός ο λαός τόσο μ@λ@κ@ς να κάθεται να παρακολουθεί ένα πάνθεον ηλιθίων που το απασχολούν μετά από δύο χρόνια πανδημίας, όπου χάσαμε τις συντεταγμένες, όπου ψάχνουμε να ξαναπιάσουμε τη ζωή, ενώ μέσα μας είμαστε ερείπια και να ακούς όλη μέρα τον Κοκλώνη. Θα τρελαθώ. “Έλα, αγάπη μου, ελάτε”, “ταλέντα μου, εσείς”, “αγάπη μου”, “λατρεία μου”. Δεν μπορώ άλλο αγάπες, δεν μπορώ άλλο λατρείες».

Related posts

Στην εντατική ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας – Η κατάσταση της υγείας του αυτή τη στιγμή

Η απόλυτη έκπληξη: Ποιο κόμμα κατεβάζει υποψήφιο τον Παλαιοχριστιανό

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη