Σούσουρο με την Αθηνά Ωνάση: Η κίνηση της «χρυσής» κληρονόμου που δεν περίμενε κανείς

Αθηνά Ωνάση: Τα βγάζει όλα στο σφυρί

Η χρυσή κληρονόμος έχει κάνει ξεκάθαρο πως δεν θέλει να έχει καμία σχέση με το όνομα της οικογένεια της. Η ίδια προχώρησε σε ακόμη μια κίνηση που δείχνει πως είναι έτοιμη να κόψει όλους τους δέσμους ακόμα και αν αυτό σχετίζεται με την περιουσία της.

Έχοντας πουλήσει επαύλεις που θα ζήλευαν ακόμη και οι βασιλείς ανά τον κόσμο, διαμερίσματα με πανοραμική θέα στις μεγαλύτερες μητροπόλεις, βίλες πάνω στο κύμα, ακόμη και τον Σκορπιό όπου βρίσκονται οι τάφοι των προγόνων της, προ διετίας η «χρυσή» κληρονόμος έβαλε ακόμη ένα πωλητήριο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, έβγαλε προς πώληση το διαμέρισμα που έμενε η μητέρα της Χριστίνα στο Λονδίνο, στο Mayfair.

Αθηνά Ωνάση: Η κατοικία που πουλάει

Η κατοικία αυτή αποτελούσε και τη βάση του παππού της όταν επισκεπτόταν τη βρετανική πρωτεύουσα έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγο του Τζάκι Κένεντι Ωνάση, με την οποία ήταν παντρεμένοι από το 1968 έως το 1975, όταν αυτός πέθανε.

Το «Chryso mou», το διαμέρισμα που αποκαλείται έτσι, καθώς έτσι φώναζεο Αριστοτέλης Ωνάσης την κόρη του, Χριστίνα, είναι ένα από τα πιο πολυτελή σπίτια με τρία υπνοδωμάτια και έναν από τους μεγαλύτερους κήπους του Λονδίνου.

Πρόκειται για ένα «στολίδι» στην καρδιά του Mayfair, μια από τις πιο αριστοκρατικές συνοικίες του Λονδίνου, που χρονολογείται από το 1770.

Μάλιστα έχει ανακαινιστεί τουλάχιστον τρεις φορές, δυο από τον Αριστοτέλη και μια από τη Χριστίνα. Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι πολλοί είναι εκείνοι που συγκρίνουν τους πανέμορφους κήπους του, με αυτούς των παλατιών της βασιλικής οικογένειας.

Αξίζει να αναφερθεί πως το συγκεκριμένο σπίτι είχαν επισκεφθεί αρκετά μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, μεταξύ των οποίων φημολογείται πως ήταν και ο πρίγκιπας Φίλιππος, τη δεκαετία του 1960.

Για άλλη μια φορά πάντως με την κίνησή της να βγάλει στο «σφυρί» ακόμη ένα ακίνητο του πάππου της, η Αθηνά δείχνει πως θέλει να ρίξει «μαύρη» πέτρα πίσω της.

Related posts

Όπως φαίνεται θα το κρατήσει μια ζωή: Το αντικείμενο που αποφάσισε να κρατήσει η Αθηνά Ωνάση και μετά το διαζύγιο με τον Αλβάρο

Πέρασε το δικό του: Το αστρονομικό ποσό που πήρε ο Αλβάρο από το διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση

Νέος έρωτας για την Αθηνά Ωνάση: Ο επιχειρηματίας που «μπήκε» στην καρδιά της

Πίκρα της Αθηνάς Ωνάση για τον Αριστοτέλη: Μετάνιωσε πικρά αυτή την κίνηση μίσους που έκανε

Ο άγνωστος φόβος του Αλβάρο: Η κραυγή αγωνίας μετά τον χωρισμό με την Αθηνά Ωνάση και η κατάρα που τον «κυνηγά»

Ανησυχία για την Αθηνά Ωνάση: Θλίψη με την πρόσφατη εικόνα της

Τρισευτυχισμένη η Αθηνά Ωνάση: Ήρθαν τα χαρμόσυνα νέα που περίμενε τόσα καιρό και πλέει σε πελάγη ευτυχίας

«Ο καλόκαρδος Ωνάσης, η κακιά Τζάκι και η ξινή Κάλλας»: Ο καπετάνιος του γιοτ «Χριστίνα» σπάει τη σιωπή του

Η Αθηνά Ωνάση την λάτρευε σαν δική της κόρη: Αυτή είναι η κούκλα κόρη του Αλβάρο που τώρα είναι ολόκληρη γυναίκα