Σούσουρο με την Ελένη Βιτάλη: Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις της για Βανδή και Μπισμπίκη

by Εύα Ζαχαριάδη

Ελένη Βιτάλη: Οι δηλώσεις της και οι αντιδράσεις από το πάνελ του Πρωινού Μας

Οι δηλώσεις της Ελένης Βιτάλη προκάλεσαν την αντίδραση της Αφροδίτης Γραμμέλη και της Έλενας Χριστοπούλου. Η μεγάλη ερμηνεύτρια σχολίασε, όπως και πολλοί άλλοι τα φιλιά της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη πάνω στη πίστα.

Η Ελένη Χριστοπούλου φανερά εκνευρισμένη αναφέρθηκε στην ερμηνεύτρια λέγοντας: «Είπε η Ελένη Βιτάλη μετά από τόσα χρόνια καριέρας, μία από τις μεγαλύτερες φωνές που έχει περάσει ποτέ από το καλλιτεχνικό στερέωμα να πει για τον ποπό της Δέσποινας. Πραγματικά, αυτή η χροιά και ο τρόπος με τον οποίο έγραψε αυτό το μήνυμα, είναι για μένα απαράδεκτο. Από πού κι ως πού; Από πού κι ως πού πραγματικά; Δεν μπορώ να φανταστώ ότι στο Google πια, μαζί με την Ελένη Βιτάλη θα υπάρχει και αυτό το πράγμα που θα την χαρακτηρίζει».

Σούσουρο με την Ελένη Βιτάλη: Αντιδράσεις προκάλεσαν οι δηλώσεις της για Βανδή και Μπισμπίκη

Άστραψε και βρόντηξε η Αφροδίτη Γραμμέλη για την Ελένη Βιτάλη

Από τη μεριά της η Αφροδίτη Γραμμέλη πήρε αρκετά προσωπικά τα όσα δήλωσε η Ελένη Βιτάλη.

«Για μένα είναι απαράδεκτο να χαρακτηρίζεις ηλίθιους κάποιους καλλιτέχνες και τους ανθρώπους που τους ακούν. Δηλαδή, είμαστε όλοι ηλίθιοι. Άρα είμαι κι εγώ μια ηλίθια σύμφωνα με την κ. Βιτάλη και δεν το αποδέχομαι και της το επιστρέφω. Πάρα πολύ απλά. Διότι, όταν είμαστε σε δημόσιο λόγο πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ τους χαρακτηρισμούς μας.

Υποστηρίζω μια γυναίκα, την οποία κριτικάρει μια συνάδελφός της δημόσια, αποκαλώντας την αφενός ηλίθια, αφετέρου την περιγράφει με μια χυδαία εικόνα, με παραπομπή από μία ταινία που δεν έχει να κάνει καθόλου. Δεν καταλαβαίνω ποια ανάγκη ώθησε την κ. Βιτάλη να μπει σε μια διαδικασία τέτοιων σκληρών χαρακτηρισμών και τέτοιων παραλληλισμών», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo