Σούσουρο με την Ραμόνα από το Big Brother: Πιο σέξι από ποτέ ποζάρει με μπικίνι και «ρίχνει» το Instagram

Big Brother: Η Ραμόνα σήμερα ανεβάζει την θερμοκρασία στα ύψη

Την Ραμόνα Μοροσάνου την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή στο ριάλιτι Big Brother του ΣΚΑΙ. Την θυμόμαστε για το ήρεμο πνεύμα της αλλά κυρίως για την εντυπωσιακή εμφάνιση της.

Από τότε, η κοπέλα απέκτησε χιλιάδες followers στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι πολύ δημοφιλής και πολύ ενεργή!
Η ίδια μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά της, μέσα από τα social media και η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι θεαματική ενώ είναι και πιο σέξι από ποτέ!
Στις τελευταίες της αναρτήσεις μάλιστα την είδαμε να ποζάρει με μαγιό μπικίνι ενώ σε κάποιες άλλες φωτό της είδαμε και topless.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Ραμόνα Μοροσάνου που είχε κλέψει τις εντυπώσεις λόγω του καλλίγραμμου κορμιού της και των τατουάζ, έχει καταγωγή από τη Ρουμανία, εργάζεται ως beauty artist στην Ελ­λάδα και ως φωτομοντέλο, ενώ έχει σπουδάσει Ιστο­ρία Τέχνης στη Ρουμανία.
Σε μικρότερη ηλικία ήταν πρωταθλήτρια στο τένις και ανάμεσα στους 10 καλύ­τερους παίκτες της Ρουμανίας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στο σπίτι του «Big Brother» άφησε το δικό της στίγμα, ενώ όταν αποχώρησε δέχτηκε χιλιά­δες μηνύματα στήριξης.

Big Brother: Έτσι είναι σήμερα η Ραμόνα

Related posts

Ο σκιτσογράφος ΚΥΡ προβλέπει το μέλλον του Στέφανου Κασσελάκη

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα