Σούσουρο με την Τριανταφυλλίδου: Η ανάρτηση της Ιωάννας στο Instagram για τις στιγμές ευτυχίας

Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Το ταξίδι της στο εξωτερικό και οι εντυπωσιακές φωτογραφίες

Το ταξίδι της απολαμβάνει η γνωστή ηθοποιός, η οποία βρέθηκε στο Βέλγιο και δεν έχασε την ευκαιρία να μοιραστεί με το κοινό της εικόνες από τις καλύτερες στιγμές της.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μιας και απολαμβάνει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της. 

Έτσι, αυτή τη φορά η ηθοποιός γνωστοποίησε στους αγαπημένους της διαδικτυακούς φίλους πως ταξίδεψε μέχρι το Βέλγιο καθώς δεν δίστασε να κάνει κάποιες αναρτήσεις.

Η παύση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου από τις υποχρεώσεις της

Όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποφάσισε να κάνει μια “παύση” από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Σε λίγο καιρό μάλιστα θα τη δούμε να παίζει σε μία νέα σειρά που θα βγει στην τηλεόραση.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες ηθοποιούς και μετρά χρόνια καριέρας στον χώρο της υποκριτικής.

Η αγαπημένη ηθοποιός γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου του 1985 στη Θεσσαλονίκη, όπου και μεγάλωσε. Είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης αλλά και της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος. Μετά τις σπουδές της, ξεκίνησε να εργάζεται ως ηθοποιός, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις της συμπρωτεύουσας.

Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο το 2005, μέσα από τη σειρά της ΝΕΤ “Ο Θησαυρός της Αγγελίνας”, όπου είχε ένα μικρό ρόλο. Τη σεζόν 2008-2009 πρωταγωνίστησε στη σειρά του ΑΝΤ1, “Λίτσα.com”, γεγονός που αποτέλεσε αφορμή να εγκατασταθεί μόνιμα στην Αθήνα. Το 2009 συνεργάστηκε με την Ελένη Ράντου για τη σειρά “Εργαζόμενη Γυναίκα” στο ίδιο κανάλι. Ακολούθησε ένα μικρό πέρασμα από τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, “4” το 2009.

Περισσότερα για την υποκριτική καριέρα της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου

Τη σεζόν 2010-2011, πρωταγωνίστησε στην κωμική σειρά του MEGA, “Η γενιά των 592€” Τη σεζόν 2012 Το αμάρτημα της μητρός μου Οι Βασιλιάδες Τη σεζόν 2013 Πίσω στο Σπίτι ενώ τη σεζόν 2012-2013 παρουσίασε μαζί με τους Δημήτρη Μακαλιά, Ζήση Ρούμπο, Γιώργο Βαγιάτα και Λάμπρο Φισφή την stand up comedy εκπομπή “Κάψε το σενάριο”. Λόγω της μεγάλης επιτυχίας, η ίδια με τον Δημήτρη Μακαλιά επιλέχθηκαν να παίξουν στα τηλεοπτικά διαφημιστικά σποτ της εταιρίας “Anytime”. Τις σεζόν 2013-2015, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην κωμική σειρά του ALPHA, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, μέσω του οποίου έγινε περισσότερο γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό.

Το 2016 έπαιξε στα διαφημιστικά σποτ της εταιρίας “Nestea Greece” ενώ το 2017 έλαβε μέρος στη διαφήμιση της αμερικανικής εταιρίας ρουχισμού “Geico”. Από τα τέλη του ίδιου έτους μέχρι τις αρχές του 2018, έπαιζε στα διαφημιστικά σποτ της αλυσίδας supermarket “Α.Β. Βασιλόπουλος” μαζί με τον Πάνο Βλάχο. Επίσης, το 2018 έκανε μια guest εμφάνιση ως Νικόλ στην αμερικανική σειρά “Swedish Dicks” του Pop TV. Τη σεζόν 2018-2019 ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής ζαχαροπλαστικής “Bake Off Greece” στον ALPHA. Τη σεζόν 2020 Homeland

Ξεκίνησε να εργάζεται στο θέατρο, μετά το τέλος των σπουδών της στην υποκριτική, λαμβάνοντας μέρος σε παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 έπαιξε στη παράσταση “Safe Distance” σε σκηνοθεσία Κώστα Γεράρδου ενώ ακολούθησαν οι παραστάσεις του Κρατικού Θεάτρου “Η Τύχη της Μαρούλας”, “Τραγίλογοι”, “Νεφέλες” και “Η Κοιμωμένη Ξύπνησε”

Το καλοκαίρι του 2010, έπαιξε στη παράσταση “Λυσιστράτη” που ανέβηκε στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος ενώ τη χειμερινή σεζόν 2010-2011 συμμετείχε στη παράσταση “Σουίτα στο πλάζα” στο Θέατρο Αθηνά. Παράλληλα, έπαιξε και στους “Ήρωες” στο Θέατρο Εμπορικόν, η οποία συνεχίστηκε και τη σεζόν 2011-12. Ακολούθησε η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα “Κάψε το σενάριο Tour” (καλοκαίρι 2013) αλλά και οι παραστάσεις “Πράματα και Θάματα” (2013-2014, Μικρό Παλλάς) σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, “Φάντασμα με γόβες” (2014-2015, Θέατρο Γκλόρια) σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή και “Ο Βιολιστής στη στέγη” (2015-2016, Θέατρο Badminton) σε σκηνοθεσία Γρηγόρη Βαλτινού.

Στον κινηματογράφο έκανε το ντεμπούτο της το 2010, μέσα από την ταινία του Παναγιώτη Κράββα, “Ο Θάνατος που ονειρεύτηκα”. Ακολούθησαν η ελληνοφιλανδικής παραγωγής “Περιπέτεια στο Αιγαίο (Lomasankarit)” σε σκηνοθεσία Taavi Vartia, η οποία κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο του 2015, η κωμωδία “Amore mio” σε σκηνοθεσία Χρήστου Δήμα, που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2015 και τέλος, η αμερικανικής παραγωγής “Clyde Cooper” (2018).

Related posts

3 ζώδια που έχουν την έκτη αίσθηση – Η διαίσθησή τους είναι τpoμακτική, καταλαβαίνουν τα πάντα

Είναι 20 χρόνια μαζί, έχουν 1 κόρη: Η άγνωστη κοúκλα σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ζει μακριά από τη δημοσιóτητα

Δάκρυα και στεναχώρια: Κορόμυλο το δάκρυ για αυτά τα 3 ζώδια που μπορεί να χωρίσουν το 2024