Σούσουρο με τον Μάστορα, τον έβρισε και τον έδιωξε από το μαγαζί του: Παίκτης του Ολυμπιακού την «έπεσε» στη κοπέλα του

Χρήστος Μάστορας: Ο καυγάς με τον ποδοσφαιριστή για την Γαρυφαλλιά Καληφώνη

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει τον Χρήστο Μάστορα να γίνεται έξαλλος με θαμώνα του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανίζεται.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μιχάλη Πλεμένου στην εκπομπή «Happy day» του Alpha, όλα συνέβησαν όταν ο Χρήστος Μάστορας ήταν στην πίστα και τραγουδούσε. Στα μπροστινά τραπέζια καθόταν η σύντροφός του, Γαρυφαλλιά Καληφώνη, όταν αντιλήφθηκε πως κάποιος τη φλέρταρε και, μάλιστα, με απρεπή τρόπο.

Αμέσως αντέδρασε, φωνάζοντας στο μικρόφωνο: «Δεν ντρέπεσαι λίγο; Βλάκα!», ζητώντας να αποχωρήσει λέγοντας «Το τραπέζι κερασμένο από εμένα». Μετά από λίγο αποχώρησε ο Χρήστος Μάστορας από τη σκηνή και συνέχισαν οι υπόλοιποι του συγκροτήματος το πρόγραμμα. Οι υπεύθυνοι του μαγαζιού του εξήγησαν πως πρόκειται περί παρεξήγησης και έτσι επέστρεψε στην πίστα.

Ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αυτός που εκνεύρισε τον Χρήστο Μάστορα

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που ενημέρωσαν τη Soula Glamorous, αιτία για το ξέσπασμα του Μάστορα, ήταν πως αυτός ο θαμώνας φλέρταρε τη Γαρυφαλλιά. Μάλιστα, ήταν τόσο ενοχλημένος ο Χρήστος Μάστορας, που ζήτησε να αποχωρήσει με την παρέα του από το μαγαζί και είπε πως θα καλύψει ο ίδιος το κόστος.

Το πιο juicy στοιχείο της υπόθεσης είναι πως ο εν λόγω θαμώνας είναι παίκτης του Ολυμπιακού στο ποδόσφαιρο, κάτι που ανέφεραν και οι αυτόπτες, αλλά και ο έγκριτος σε θέματα Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον SportFM.

Η Soula δημοσιεύει και συνομιλία της όπου λέγεται ότι πρόκειται για τον Πεπ Μπίελ, τον Ισπανό παίκτη του Ολυμπιακού.

Related posts

Σήμερα ψάλλεται όλος ο Ακάθιστος Ύμνος προς την Υπεραγία Θεοτόκο

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη