Σούσουρο με τους Ράδιο Αρβύλα: «Πονοκέφαλος» στον ANT1 με τον Αντώνη Κανάκη και την πρεμιέρα της εκπομπής

Ράδιο Αρβύλα: Όλο το παρασκήνιο πίσω από την πρεμιέρα της εκπομπής

Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ του MEGA Καλημέρα, ένας χαμός επικρατεί στο κανάλι του ΑΝΤ1 με τους Ράδιο Αρβύλα. Όπως φαίνεται ο Αντώνης Κανάκης είναι εκνευρισμένος με το κανάλι και δεν θέλει να βγάλει στον αέρα την εκπομπή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, λόγω του Μουντιάλ, το οποίο αναμένεται να διεξαχθεί Νοέμβριο – Δεκέμβριο και θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1, οι ιθύνοντες του καναλιού θέλουν το «Ράδιο Αρβύλα» να ξεκινάει στις 19:45 και να τελειώνει στις 20:40, προκειμένου να μεσολαβούν τα απαραίτητα διαφημιστικά μηνύματα πριν τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ράδιο Αρβύλα: Σενάρια για να ξεκινήσει από Ιανουάριο η εκπομπή

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες του MEGA, αυτό το σενάριο δεν αρέσει καθόλου στον Αντώνη Κανάκη, ο οποίος θεωρεί ότι έτσι η εκπομπή του μπαίνει σε μια διαφορετική ζώνη, στην οποία δεν θα ήθελε να βρεθεί.

Έτσι, η πρόθεση του παρουσιαστή είναι να ξεκινήσει την εκπομπή του από τον Ιανουάριο, όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το Μουντιάλ του Κατάρ.

Αυτό το σενάριο βέβαια δεν αρέσει στο κανάλι του Αμαρουσίου, αφού έτσι θα χάσει ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του για τουλάχιστον δύο μήνες, αφού ο προγραμματισμός ήθελε την εκπομπή να ξεκινάει τον Νοέμβριο.

Πλέον, το κανάλι προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή με τον παρουσιαστή του Ράδιο Αρβύλα, ενώ την ίδια στιγμή έντονη είναι και η ενόχληση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Related posts

Επıχειρηματίας, φίλος του Χάρι και της Μέγκαν: «Λuπάμαι που η Κέιτ έχει καpκiνο αλλά το παλάτı είπε αυτό το ψέμα»

Γιατί ο Χριστός αφού αναστήθηκε έφαγε ψητό ψάρι και μέλι;

Νέο λουκέτο σε εργοστάσιο μετά την «Γιούλα» – Δεν το πιστεύει κανείς