Σοβαρή εξέλιξη σήμερα με τον Δημήτρη Κόκοτα

by Maria Giannoutsou
Σοβαρή εξέλιξη σήμερα με τον Δημήτρη Κόκοτα

Θα ξεκινήσει νέος κύκλος εξετάσεων, έτσι ώστε να προχωρήσει η διαδικασία αποσωλήνωσής του
Ο Δημήτρης Κόκοτας συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», έπειτα από την καρδιακή ανακοπή που υπέστη το απόγευμα της Πέμπτης 28 Μαρτίου.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά σήμερα (7/5), μέσα από την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, την προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε μία στασιμότητα, ενώ ο γνωστός τραγουδιστής εξακολουθεί να καταφέρνει να ανοιγοκλείνει τα μάτια του και να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος Βασίλης Αναστασόπουλος ανέφερε: «Ήταν μία εβδομάδα που υπήρξε μία στασιμότητα. Λόγω τον διακοπών του Πάσχα οι θεράποντες ιατροί του Δημήτρη Κόκοτα απουσίαζαν και το νοσοκομείο λειτουργούσε με προσωπικό ασφαλείας, οι οποίοι είχαν επιφορτιστεί να επιβλέπουν συνέχεια την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή».

Σοβαρή εξέλιξη σήμερα με τον Δημήτρη Κόκοτα

Ακόμα, είπε ότι: «Αυτό που πάγωσε προσωρινά ήταν η μείωση της χορήγησης των φαρμάκων. Εξακολουθεί να καταφέρνει να ανοιγοκλείνει τα μάτια του και να αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη».

«Ωστόσο αυτό σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρερμηνευτεί. Εξακολουθεί να έχει για λόγους ασφαλείας την μηχανική υποστήριξη και να αντιδρά στα ερεθίσματα. Με την επιστροφή των γιατρών αναμένεται να ακολουθήσει ένας νέος κύκλος εξετάσεων, να δούμε πού βρισκόμαστε και να προχωρήσουμε με την διαδικασία της αφύπνισης, αφού προηγηθεί η εκ νέου μείωση της χορήγησης των φαρμάκων», σημείωσε.

Προτεινόμενα