Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον Ιβάν Σβιτάιλο: Τον απεγκλώβισε η πυροσβεστική από το αυτοκίνητο – Οι πρώτες δηλώσεις

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα για τον Ιβάν Σβιτάιλο: Τον απεγκλώβισε η πυροσβεστική από το αυτοκίνητο – Οι πρώτες δηλώσεις

Ιβάν Σβιτάιλο: Δείτε τη φωτογραφία από το σοβαρό τροχαίο

Ο ηθοποιός και χορευτής Ιβάν Σβιτάιλο, είχε σήμερα τα ξημερώματα ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα, που έκανε το αυτοκίνητο του να αναποδογυρίσει και μάλιστα τον ίδιο τον απεγκλωβισε η πυροσβεστική.

Ο ηθοποιός πέρασε πάρα πολύ δύσκολα όταν το αυτοκίνητό του αναποδογύρισε και χρειάστηκε να τον απεγκλωβίσει η πυροσβεστική που έφτασε άμεσα στο σημείο μαζί και με την τροχαία.

Όπως ενημέρωσε όλοι είναι πολύ καλά στην υγεία τους, αφού κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, παρόλο που η εικόνα του αυτοκινήτου είναι συγκλονιστική.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με το θάνατο. Όπως έχει αποκαλύψει είχε σοβαρό ατύχημα και με την μηχανή του.

Οι πρώτες δηλώσεις του Ιβάν Σβιτάιλο για το τροχαίο

Λίγο μετά το τροχαίο, ο Ιβάν Σβιτάιλο μίλησε μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εκπομπή του ΣΚΑΙ, Πρωινό μας, όπου αποκάλυψε πως έγινε το τροχαίο και αν είναι καλά στην υγεία του σύμφωνα με το youweekly.gr .

«Επέστρεφα σπίτι από την παράσταση. 1-2 χιλιόμετρα πριν φτάσω σπίτι, ο δρόμος ήταν ολισθηρός, επειδή είχε βρέξει. Έβγαινα από ένα τούνελ, αλλά δεν έτρεχα. Ήμουν μόνος μου. Το αυτοκίνητο έφυγε στη στροφή, έπεσε πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα, το καβάλησε και απλά γύρισε τούμπα. Δεν έγινε μεγάλη σύγκρουση, απλά ήταν περίεργο να βρεθείς ανάποδα με 50 χιλιόμετρα την ώρα. Βγήκαν άνθρωποι και με βοήθησαν, υπήρχαν μαγαζιά τριγύρω. Όλα καλά».

Προτεινόμενα