«Ήταν βάσανо, καθóλου εıλικρινής»: Η Μάρω Κοντού σπάει τη σιωπή της για την Αλίκη Βουγιουκλάκη, 28 χρόνια μετά

Η Μάρω Κοντού βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 16/2 καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και μέσα σε όλα μίλησε για τη συνεργασία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, και την εικόνα που η ίδια έχει για εκείνη.

Χαρακτηριστικά η Μάρω Κοντού ανέφερε πως η Αλίκη Βουγιουκλάκη ήθελε να είναι μια άλλη στην προσπάθειά της να διαχειριστεί τον μύθο του «λαϊκού ειδώλου».

«Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, δεν κάναμε παρέα, μια ταινία κάναμε μόνο μαζί. Δεν είχαμε κάποια επαφή. Νομίζω ότι η Αλίκη δεν ήταν ποτέ ειλικρινής με τον εαυτό της και αυτό το έπιανες σε μια συνεργασία. Ήθελε να είναι μια άλλη, κι αυτό πρέπει να ήταν βάσανο για εκείνη. Εγώ τα έβλεπα τα πράγματα απ΄ έξω, ιδιαίτερα τώρα που μεγάλωσα τα βλέπω τελείως απ’ έξω.

Νομίζω ήταν βασανιστήριο για την Αλίκη το ότι συνέβη να γίνει το λαϊκό είδωλο που έγινε. Πρέπει να έχει μεγάλο βάρος αυτό. Δε φοβόμουν να γίνω το λαϊκό είδωλο, δε το ήθελα, δε με ενδιέφερε, Ήρθανε προχθές δυο κορίτσια σε ένα εστιατόριο να βγάλουμε μια φωτογραφία, με ένα ύφος, με έβλεπαν σαν Θεό, μου ήρθε να γελάσω. Τις καταλάβαινα, αλλά λέω, “κρίμα”, κρίμα γι’ αυτές» ανέφερε η Μάρω Κοντού.

Related posts

Κάνει αυτό που όλοι περίμεναν: Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα του δίνει το τελειωτικό χτύπημα – Τα παίρνει όλα

«Δώστε της το χρυσό βατόμουρο»: Η σκηνή της Τόνιας Σωτηροπούλου στις «Ψυχοκόρες» που προκάλεσε χαμό

Συνελήφθη πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής για οπλoκατοχή