Σπάει τη σιωπή της για πρώτη φορά η Άμπερ Χερντ, μετά τη δίκη με τον Τζόνι Ντεπ: «Είναι πολύ άδικο»

Άμπερ Χερντ: Oι πρόσφατες δηλώσεις της μετά την απόφαση του δικαστηρίου

Ήταν με διαφορά μια από τις πιο σκληρές δικαστικές διαμάχες του Χόλιγουντ, με σκληρές αποκαλύψεις και χρόνια δικαστηρίων.

Η Χερντ μίλησε στη δημοσιογράφο Savannah Guthrie στην εκπομπή “TODAY” του NBC σημειώνοντας ότι δεν κατηγορεί κανένας για το αποτέλεσμα της δίκης.

Την πρώτη της συνέντευξη μετά την καταδίκη της από το δικαστήριο για την υπόθεση Ντεπ έδωσε η ηθοποιός Άμπερ Χερντ.

Τι ακριβώς δήλωσε η Άμπερ Χερντ: “Δεν κατηγορώ κανέναν. Πραγματικά καταλαβαίνω”

Σύμφωνα με το NBC News μετά την ετυμηγορία στη δίκη της για συκοφαντική δυσφήμιση, τονίζει ότι δεν «κατηγορεί» τους ενόρκους επειδή συμπαρατάχθηκαν με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ και επικαλέστηκε την επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε σχέση με την υπόθεση.

Η Χερντ μίλησε στη δημοσιογράφο Savannah Guthrie στην εκπομπή “TODAY” του NBC σημειώνοντας επίσης: «δεν κατηγορώ κανέναν. Πραγματικά καταλαβαίνω. Είναι ένας αγαπημένος χαρακτήρας και οι άνθρωποι αισθάνονται ότι τον γνωρίζουν. Είναι ένας φανταστικός ηθοποιός», είπε για τον Ντεπ.

Η Χερντ χαρακτήρισε τη φρενίτιδα των social media γύρω από την υπόθεσή της «άδικη», καθώς πολλές αναρτήσεις στο TikTok και στο Twitter φάνηκαν να ευνοούν τον Ντεπ κατά τη διάρκεια της δίκης των έξι εβδομάδων.

Το hashtag του TikTok «Justice for Amber Heard» έλαβε 27 εκατομμύρια προβολές, ενώ μία για τον Ντεπ συγκέντρωσε 20 δισεκατομμύρια προβολές.

Αναλυτικά η πρόσφατη συνέντευξη της Άμπερ Χερντ

«Δεν με νοιάζει τι πιστεύει κανείς για μένα ή ποιες κρίσεις θέλετε να κάνετε για το τι συνέβη στο σπίτι μου, στο γάμο μου, πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν υποθέτω ότι ο μέσος άνθρωπος πρέπει να τα γνωρίζει αυτά τα πράγματα. Και έτσι δεν το παίρνω προσωπικά», είπε.

Related posts

Θρήνος στη χώρα μας: Νεκρή γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια

Ελένη Κόκοτα για Δημήτρη Κόκοτα πριν από λίγο και δακρύζουμε από χαρά

“Ο καρκiνоς του εντέρоυ είναι ύπouλος. Πpоσέξτε αuτά τα σnμάδια γιατί εγώ την πάτnσα”