Σπάει τη σιωπή του ο Γιώργος Αλκαίος: Μετά από 11 χρόνια εξηγεί γιατί εγκατέλειψε ξαφνικά μια καριέρα γεμάτη φήμη και δόξα

by Εύα Ζαχαριάδη

Γιώργος Αλκαίος: Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει τον λόγο της εξαφάνισης του

Τον Γιώργο Αλκαίο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αποκάλυψε τον λόγο πίσω από την εξαφάνιση του αλλά και την απόφαση του να μείνει μόνιμα στη Μήλο.

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο τραγουδιστής «ήταν η καλύτερη κίνηση που έκανα στη ζωή μου. Μετά το 2002 άλλαξε η δουλειά. Μετά το 2008 έγινε πιο σκληρή η δουλειά. Μετά δεν μας ενδιέφερε καθόλου η μουσική, μας ένοιαζε μόνο π.χ. αν χώριζες».

Όλα αυτά τα χρόνια, ο Γιώργος Αλκαίος ζούσε στη Μήλο και όπως υπογράμμισε στην εκπομπή “Ελένη”, πριν από μερικούς μήνες, «όπου δεν υπήρχε μουσική, δεν μπορούσα να υπάρχω. Δεν με έχεις δει εμένα σε gala ποτέ. Δεν πέρναγα καλά, δεν ήταν το στοιχείο μου. Έχω ένα θέμα, ότι θέλω να αισθάνομαι άνετα. Θέλω να είμαι χαλαρός, να μπορώ να λειτουργήσω. Δεν είναι εύκολο από τα 18 να ξεκινάς από Επίδαυρο, να κάνεις όλο αυτό, να μπαίνεις σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση δισκογραφικών εταιριών που άλλαζε το κλίμα».

Και συμπλήρωσε «είμαι ικανοποιημένος 100%. Μπορεί να είναι 99,9%… Θα μπορούσε να είχα πολύ μεγάλη επιτυχία σε κάποια δεδομένη στιγμή, έπαιξαν όμως άλλοι παράγοντες ρόλο που δεν έγινε αυτό που ήταν να γίνει: Μία μεγάλη συναυλία με πολύ μεγάλο καλλιτέχνη».

Σπάει τη σιωπή του ο Γιώργος Αλκαίος: Μετά από 11 χρόνια εξηγεί γιατί εγκατέλειψε ξαφνικά μια καριέρα γεμάτη φήμη και δόξα

Γιώργος Αλκαίος: Η απώλεια που του στοίχισε

Σχετικά με την απόφασή του να ζήσει στη Μήλο, ο Γιώργος Αλκαίος σημείωσε «όταν παρατηρείς τα σημάδια – γιατί η εποχή είναι της γρηγοράδας – σε οδηγούν κανονικά εκεί που πρέπει να φτάσεις. Τελείωσα τη Eurovision, έχασα τη γιαγιά μου, ήταν μία πολύ περίεργη και δύσκολη κατάσταση η απώλεια, γιατί χτύπησε διαφορετικό νεύρο απ’ ότι περίμενα. Δεν είχε ξαναχτυπηθεί τέτοιο νεύρο μέσα μου. Είπα ότι δεν έχω να πω κάτι άλλο. Έχω κάνει τα άλμπουμ μου, έχω πάρει χρυσούς, πλατινένιους δίσκους, έχω κάνει καταπληκτικές αποτυχίες, εξαιρετικές επιτυχίες, το έχω ζήσει όλο και είπα ότι πρέπει να πάω στο νησί. Η πρώτη χρονιά ήταν απεγκλωβισμός, πέρασα πολύ ωραία. Μετά μπήκε στη ζωή μου το διάβασμα και είχα πράγματα να ασχοληθώ. Είχα πετάξει τα πράγματα του στούντιο στην αποθήκη και είπα “δεν θα τα ανοίξεις!”».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo