Σπάει την σιωπή του ο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία στο πάτωμα και τον Μάνο να κατεβαίνει τις σκάλες»

by Τόνια Τζαφέρη

Σοφία Παυλίδου: Αντιμέτωπη με τον Μανό Παπαγιάννη στα δικαστήρια

Ένα περιστατικό που έλαβε μέρος το 2018 έρχεται να αντιμετωπίσει η δικαιοσύνη με πρωταγωνιστές δυο πολύ γνωστούς ηθοποιούς. Τι πραγματικά έγινε όμως και τα πράγματα έχουν φτάσει μέχρι τα δικαστήρια;

Η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης θα εμφανιστούν σύντομα στο δικαστήριο για όσα έγιναν στο Θέατρο Χυτήριο το 2018. Ο Σωτήρης Καλυβάτσης, που θα καταθέσει εκ μέρους της Σοφίας Παυλίδου και ήταν καλεσμένος στο πρωινό της Παρασκευής, όταν ρωτήθηκε για το περιστατικό είπε:

Σπάει την σιωπή του ο Σωτήρης Καλυβάτσης: «Είδα τη Σοφία στο πάτωμα και τον Μάνο να κατεβαίνει τις σκάλες»

Τι δήλωσε ο Καλυβάτσης ως μάρτυρας για την Σοφία Παυλίδου

«Εκείνο το περιστατικό άλλος το έφερε στη δημοσιότητα, ο συμπαραγωγός της παράστασης ο κύριος Γκουρούσης είχε φέρει έναν δημοσιογράφο για να δει την παράσταση και έτσι βγήκε το περιστατικό στην επιφάνεια. Εγώ δεν είδα όλο το περιστατικό, είδα το αποτέλεσμα. Έχω καταθέσει ήδη. Στην κατάθεσή μου είπα αυτά που είδα. ‘Ημασταν στο καμαρίνι με τον Μάνο, είχαν έναν λεκτικό διαπληκτισμό με τη Σοφία, ξαφνικά εκσφενδονίστηκε, ανέβηκε πάνω, ακούσαμε ένα μπαμ.

Όταν πια έφτασα στον επάνω όροφο είδα τη Σοφία πεσμένη και τον Μάνο να κατεβαίνει. Τώρα τι έγινε.. Το θέμα είναι ότι η Σοφία ήταν μέσα στο καμαρίνι της και είχε κλειστή την πόρτα, τώρα όλα τα υπόλοιπα… Αφού δε μπορούμε να επικοινωνήσουμε οι άνθρωποι ας τα λύνουμε στα δικαστήρια τα προβλήματά μας» είπε ο Σωτήρης Καλυβάτσης.

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν