Σπαλιάρας: «Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου»

by Newsroom i-diakopes.gr
Σπαλιάρας: «Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου»

Γιάννης Σπαλιάρας: Μιλάει για την αγάπη του για τη γάτα του αλλά και για τις δηλώσεις που έχει μετανιώσει

Ο Γιάννης Σπαλιάρας έχει χαθεί από το προσκήνιο της επικαιρότητας ωστόσο μέσα από μια συνέντευξη του στο περιοδικό «Εγώ» αποκάλυψε την αγάπη του για το κατοικίδιο του και συγκεκριμένα για τη γάτα του.

«Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου (γελάει), πάντως έχουμε αναπτύξει ένα απίστευτο δέσιμο και πραγματικά νομίζω ότι η γάτα είναι το σπίτι μου. Δηλαδή όταν μπαίνω σπίτι, η γάτα είναι το σπίτι, δεν είναι ούτε τα έπιπλα, ούτε τίποτα. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο συναίσθημα να μπαίνεις στο σπίτι σου κι αυτό το μικρό πλασματάκι να γυρίζει και να κάνει τούμπες από τη χαρά της που σε βλέπει. Τώρα όσον αφορά το ράφι ελπίζω να αποφύγω αυτό το κλισέ», είπε ο ηθοποιός.

Στην ερώτηση αν ήταν ζώο τι θα ήθελε να είναι ο ίδιος απαντά: «Θα μου άρεσε να ήμουν αετός ή λιοντάρι. Δεν συμβιβάζομαι με κάτι άλλο».

Σπαλιάρας: «Δεν ξέρω αν η γυναίκα της ζωής μου είναι η γάτα μου»

Γιάννης Σπαλιάρας: Η δήλωση που έχει μετανιώσει

Υπενθυμίζεται ότι σε παλαιότερη συνέντευξη του ο ηθοποιός είχε εκφράσει την επιθυμία του να γίνει μπαμπάς. Σε άλλο σημείο αποκάλυψε ότι μετανιώνει για τη δήλωση που είχε κάνει και είχε πει πως έχει πάει με 4.000 γυναίκες.

Ο Γιάννης Σπαλάρας μιλώντας στο περιοδικό «Λοιπόν», για τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν είπε: «Αν πάρουμε τη δήλωση ότι μετράμε τις γυναίκες σαν να είναι παγωτά, μετανιώνω».

Προτεινόμενα