“Σπάνε” κόκκαλα τα λόγια του: Ο Μάριος Αθανασίου ξεκαθάρισε με λίγες λέξεις τα πάντα για τον Λιγνάδη

“Σπάνε” κόκκαλα τα λόγια του: Με λίγα λόγια τα είπε όλα ο Μάριος Αθανασίου

Με λίγα λόγια είπε αυτό που σκεφτόμαστε όλοι ο Μάριος Αθανασίου για την απόφαση του δικαστηρίου για τον Λιγνάδη. Πρόκειται για μια υπόθεση που στιγμάτισε την ελληνική κοινωνία και η χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου για αναστολή προκάλεσε σοκ σ’ όλους.

«Η χθεσινή ημέρα ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα για εμάς. Ήταν περίεργη η απόφαση του δικαστηρίου για τον Λιγνάδη. Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογική της αναστολής – αν και δεν είμαι νομικός», δήλωσε ο ηθοποιός, Μάριος Αθανασίου.

“Σπάνε” κόκκαλα τα λόγια του Μάριου Αθανασίου – «Στόχος να μείνουν τα στόματα κλειστά»

«Παρά τη ντροπή, τον θυμό που νιώθουμε, πρέπει να κρατάμε κάτι σημαντικό: υπάρχει ενοχή και καταδίκη. Υπάρχει μια νίκη μέσα σε όλο αυτό. Κι αναφέρεται πλέον υποχρεωτικά κι από εκείνους, τους δημοσιογράφους, που το προηγούμενο διάστημα δεν ανέφεραν καν το όνομα του Λιγνάδη. Πλέον όταν θα αναφέρονται στον Λιγνάδη, θα λένε και το ‘βιαστής ανηλίκων’», είπε ο ηθοποιός, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Στο Κόκκινο».

Τέλος, μεταξύ άλλων τόνισε ότι «και τώρα άλλα παιδιά, που μπορεί να έχουν ζήσει ή να ζουν ανάλογες καταστάσεις ως θύματα θα φοβούνται να μιλήσουν. Εμείς όμως, η κοινωνία, θα πρέπει να είμαστε δίπλα τους, ώστε να ανοίγουν τα στόματα και να ακούγονται οι μαρτυρίες».

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα