Σπάνια δημόσια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή στην Χαλκιδική – Με μπαστούνι σε ποδοσφαιρικό αγώνα

Πασχάλης Τερζής: Δημόσια εμφάνιση μετά από πολύ καιρό

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει πλέον αποσυρθεί και επιλέξει ένα ήρεμο τροπο ζωής στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη, ωστόσο όπως φαίνεται επισκέπτεται συχνά και την Χαλκιδική για να παρακολουθήσει ποδοσφαιρικό αγώνα.

Εδώ και αρκετά χρόνια ο Πασχάλης Τερζής έχει επιλέξει να αποστασιοποιηθεί και να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και οι δημόσιες εμφανίσεις τους είναι ελάχιστες. Ο σπουδαίος ερμηνευτής πλέον ζει μεταξύ Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής και τη Δευτέρα αποφάσισε να παρευρεθεί σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου των βετεράνων του Ηρακλή και της Νίκης Πολυγύρου στην πρωτεύουσα της Χαλκιδικής.

Η ανάρτηση της ομάδας για την εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή

Στο τέλος του αγώνα μάλιστα, ο Πασχάλης Τερζής δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους παίκτες των δύο ομάδων, ενώ η ομάδα Νίκη Πολυγύρου δημοσίευσε στο Facebook τις φωτογραφίες μαζί του. Όπως θα δείτε στα στιγμιότυπα, ο Πασχάλης Τερζής ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος, ποζάροντας χαμογελαστός και κρατώντας ένα μπαστούνι.

«Φιλική αναμέτρηση έδωσαν οι παλαίμαχοί μας, με την ομάδα του Ηρακλή, στη Λακκιά Θεσσαλονίκης, ενώ με την παρουσία του τίμησε την συνάντηση ο ανυπέρβλητος Πασχάλης Τερζής» έγραψαν στη λεζάντα της ανάρτησης.

Εικόνες από την πρόσφατη δημόσια εμφάνιση του Πασχάλη Τερζή

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ