Σπάνιο βίντεο από τις μέρες που ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης επισκεπτόταν τον Κυριάκο στο Χάρβαρντ

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Η αποφοίτηση του από το κορυφαίο πανεμιστήμιο στον κόσμο

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Τις σπουδές της στο απαιτητικό πανεπιστήμιο ‘’Yale’’, θα ξεκινήσει η κόρη του Πρωθυπουργού Δάφνη. Και εκείνος βρίσκεται στο πλευρό της, ειδικά τις πρώτες ημέρες προκειμένου να την βοηθήσει να εγκατασταθεί και να βρει τους ρυθμούς της.

Αυτές τις μέρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στις ΗΠΑ, συνοδεύοντας την κόρη του, η οποία ξεκινά τις σπουδές της στις ΗΠΑ. Και αυτό θυμίζει κάτι από τα δικά του φοιτητικά χρόνια στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο νυν πρωθυπουργός σπούδασε κοινωνικές επιστήμες στο Harvard από όπου αποφοίτησε με την ανώτατη τιμητική διάκριση «summa cum laude». Ενώ τιμήθηκε με τα έπαθλα «Hoopes» και «Tocqueville» για την εκπόνηση της διατριβής του. Με θέμα την αμερικανική εξωτερική πολιτική απέναντι στην Ελλάδα.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής ταξίδεψαν το καλοκαίρι του 1990 για να βρεθούν στο πλευρό του στην αποφοίτηση του, ο Κωνσταντίνος και η Μαρίκα Μητσοτάκη. Μαζί τους ήταν και οι αδελφές του Κυριάκου, Ντόρα και Κατερίνα, ενώ τον τότε Πρωθυπουργό συνόδευε ο Υπ. Εξωτερικών της κυβέρνησης του, Αντώνης Σαμαράς. Στα πλάνα, ο νεαρός τότε Κυριάκος είναι χαρούμενος και χαλαρός, ενώ είναι εμφανής η συγκίνηση της μητέρας του, Μαρίκας.

Related posts

Τατιάνα Μπλάτνικ: Τι έκανε λίγες ώρες πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Νικόλαο

Αυτός είναι ο Αμερικάνος Μπασκεμπολίστας που καταζητείται στη χώρα μας

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη