Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο της Ιωάννας Μαλέσκου στον 11χρονο Λάμπρο

by Τόνια Τζαφέρη

Ιωάννα Μαλέσκου: Το 11χρονο αγόρι έχασε την μάχη για την ζωή

Η παρουσιάστρια είχε συναντήσει τον 11χρονο Λαμπρό από την Κύπρο, ο οποίος δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή, ύστερα από σκληρή μάχη με μια σπάνια ασθένεια.

Θλίψη έχει σκορπίσει στην Κύπρο ο θάνατος του μικρού Λάμπρο Καλλένου, που έπασχε από τη σπάνια ασθένεια Sheba και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο του Ισραήλ.

Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο της Ιωάννας Μαλέσκου στον 11χρονο Λάμπρο

Ο 11χρονος έφυγε από τη ζωή και ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να τον αποχαιρετήσουν ήταν και η Ιωάννα Μαλέσκου. Η παρουσιάστρια είχε γνωρίσει τον μικρό Λάμπρο όταν είχε βρεθεί στην Κύπρο ως καλεσμένη στην εκπομπή του Λούη Πατσαλίδη.

Τι έγραψε η Ιωάννα Μαλέσκου για τον 11χρονο Λάμπρο

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε στα instastories μια κοινή της φωτογραφία με τον άτυχο Λάμπρο και έγραψε: «Με τον μικρό Λάμπρο γνωριστήκαμε τον περασμένο Ιούλιο, όταν καλεσμένη του φίλου μου, Λούη Πατσαλίδη, βρέθηκα στη φιλόξενη Κύπρο. Μετά την εκπομπή ήρθε με τη μανούλα του στο καμαρίνι και με πλημμύρισε αγάπη, χαμόγελα και θετική ενέργεια. Ήταν τόσο χαρούμενος που με έβλεπε από κοντά. Του εξήγησα ότι εγώ ήμουν η θαυμάστριά του, για όσα έχει πετύχει. Καλό ταξίδι μικρέ μας άγγελε. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Αντίο Λάμπρο μας».

Σπαρακτικό το τελευταίο αντίο της Ιωάννας Μαλέσκου στον 11χρονο Λάμπρο

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν

clo