Σπάσει τη σιωπή της η «Δεβόρα» του «Ζάχου Δόγκανου»: Η Νίκη Σερέτη μετά από 13 χρόνια εξηγεί γιατί εγκατέλειψε την τηλεόραση

Νίκη Σερέτη: Η συνέντευξη της ηθοποιού

Η Νίκη Δερέτη μίλησε στο περιοδικό «7 Μέρες ΤV» και έδωσε μία συνέντευξη αναφέροντας το πως είναι σήμερα η ζωή της. Η ηθοποιός έγινε ευρύτερα γνωστή στο κοινό μέσα από τον ρόλο της στο σίριαλ του ΑΝΤ1 που άφησε εποχή, «Εκείνες και εγώ» που υποδυόταν τη «Δεβόρα».

Έπειτα από δεκατρία ολόκληρα χρόνια τηλεοπτικής απουσίας, η Νίκη Σερέτη σήμερα βρίσκεται στο πρωταγωνιστικό καστ της νέας καθημερινής σειράς του MEGA, «Το αύριο μας ανήκει» που κάνει πρεμιέρα την προσεχή Δευτέρα.

Νίκη Σερέτη: Η συνέντευξη της ηθοποιού

Η τελευταία σου τηλεοπτική συμμετοχή ήταν στη σειρά «Αν μ’ αγαπάς» στον Alpha το 2006. Για ποιο λόγο απείχες τηλεοπτικά, έκτοτε;

Δε σκέφτηκα ποτέ να μετρήσω τον χρόνο της απουσίας μου στο γυαλί. Δεν επισκέπτομαι συχνά το παρελθόν. Προσπαθώ να με εκπαιδεύω στο εδώ και τώρα. Τώρα που το λες, τελείωσα το 2008 με το «Αν μ’ αγαπάς» και μετά κάτι έκανα στην ΕΡΤ με τον Χρήστο Δήμα και μετά παύση. Αγαπώ τις παύσεις με νόημα, αγαπάω το καλό θέατρο, μισώ τα στερεοτυπικά κλισέ, την αφόρητη κυριολεξία και τη βαρύγδουπη λέξη καριέρα. Πάντως, από ότι φαίνεται, το γυαλί δεν είχε ραγίσει.

Σου έλειπε η τηλεόραση;

Στην αρχή, σίγουρα ναι. Μετά χαλάρωσα και αφέθηκα πιο πολύ στο τυχαίο. Αυτό εμπεριέχει και μια ελευθερία. Σήμερα μου λείπουν μόνο τα πράγματα που τους λείπω κι εγώ. Πάω μόνο όπου αγαπιέμαι.

Related posts

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

Η 12χρονη κόρη μου είναι ανερχόμενη influencer, θα την σταματήσω από το σχολείο για να αφοσιωθεί στο TikTok

Ακάθιστος Ύμνος: Γιατί στέκονται όρθιοι οι πιστοί