Σπίτι μόλις 14τμ: Μεταφέρεται παντού, φιλοξενεί άνετα μια οικογένεια και το εσωτερικό του είναι πολυτελές και κομψό

Σπίτι μόλις 14τμ: Το ονειρεμένο μικρό σπίτι που πάει παντού

Ο λόγος για ένα σπίτι που κατασκευάστηκε από την εταιρία Timbercraft Tiny Homes. Είναι πάρα πολύ οικονομικό, είναι μόλις 14 τμ αλλά λόγω του έξυπνου σχεδιασμού του μοιάζει πολύ μεγαλύτερο.

Η οροφή από το σπίτι είναι ψηλή. Αυτή μαζί με τα δοκάρια κάνουν τον χώρο να φαίνεται πιο μεγάλος. Από εκεί και πέρα, χρησιμεύει και ως υπνοδωμάτιο, το οποίο είναι υπερυψωμένο.

Φωτογραφίες από το σπίτι που είναι μόλις 14τμ

 Τι ισχύει για τα μικρά σπίτια

Είναι όμορφα, ιδιαίτερα και εντυπωσιάζουν όχι μόνο με το μικρό τους μέγεθός αλλά και με το ξεχωριστό στυλ τους. Καθώς αποδεικνύουν ότι στην αρχιτεκτονική το μέγεθος δεν είναι εμπόδιο, αρκεί να υπάρχει διάθεση και φαντασία. Εκμεταλλεύονται στο έπακρο της έκτασή του και μετατρέπονται σε άκρως λειτουργικούς και κομψούς χώρους. Με στόχο να προσφέρουν όλες τις ανέσεις στους ιδιοκτήτες τους. Δεν χρειάζεται να έχετε βίλλα για να είστε χαρούμενοι.

Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις μικροσκοπικές κουζίνες, τα μπάνια και τα υπνοδωμάτια, και αναρωτηθείτε: χρειάζεστε πραγματικά όλο αυτό τον ελεύθερο χώρο, τον πλούτο και το περίπλοκο εσωτερικό; Σήμερα, υπάρχουν πολλές εταιρίες που κατασκευάζουν μικρά σπίτια, μιας και θεωρούνται χαριτωμένα, λειτουργικά και ενδιαφέροντα. Τα επιλέγουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι, με αποτέλεσμα να αποτελεί ένα τεράστιο πολιτιστικό κίνημα της εποχής μας. Αποτελεί πρόκληση να δημιουργήσει κανείς ένα μικρό σπίτι λίγων τετραγωνικών. Το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό και προκαλεί έκπληξη.

Related posts

Mandisa: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια – Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της

Βαρύ πένθος για την Ελένη Βιτάλη: Έφυγε από τη ζωή ο αδερφός της – Τα σπαρακτικά λόγια της

Χωρισμός “βομβα” μετά από 14 χρόνια γάμου στην οικογένεια Γλύξμπουργκ