Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο μεγάλος τσακωμός που δεν είδαμε στην εκπομπή – Πανικός με δύο τραγουδίστριες

by Τόνια Τζαφέρη

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο μεγάλος τσακωμός που δεν είδαμε ποτέ στην εκπομπή

Σπύρος Παπαδόπουλος: Είναι και κάποια σκηνικά που οι κάμερες ξέρουν να κρύβουν καλά. Με αποτέλεσμα ποτέ να μην βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Αλλά οι μαρτυρίες είναι πάντα εκεί και δύσκολα φυμώνονται. Ποιες ήταν οι δύο κυρίες και γιατί παρεξηγήθηκαν μεταξύ τους; Με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καυγάς στην εκπομπή «Στην Υγειά μας ρε παιδιά».

Τα γυρίσματα της εκπομπής του ΣΚΑΪ «Στην υγειά μας ρε παιδιά» διαρκούν αρκετές ώρες . Οι προσκεκλημένοι είναι πολλοί και διαφορετικοί. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, να δημιουργούνται εντάσεις κατά την διάρκεια της εκπομπής που παρουσιάζει ο Σπύρος Παπαδόπουλος. Ακόμα και να προκληθεί κάποιος τσακωμός.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο μεγάλος τσακωμός που δεν είδαμε ποτέ στην εκπομπή

Χορεύοντας και τραγουδώντας, λίγο και η κατανάλωση αλκοόλ, λίγο η κούραση τα πράγματα κάποιες φορές ξεφεύγουν.

Τα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, πρέπει να είναι πολλά. Ένα από αυτά είναι και το παρακάτω. Σε παλαιότερο επεισόδιο, κάποια νεαρή αλλά και ταλαντούχα ηθοποιός είχε ζητήσει να αλλάξει θέση για να μην χάνεται από τα πλάνα του σκηνοθέτη.

Άλλη καλλίγραμη παρουσία τσακώθηκε με τον σκηνοθέτη γιατί ενώ χόρευε τσιφτετέλι. Η κάμερα έδειχνε μία άλλη δεσποινίδα δίπλα της και όχι την ίδια. Διάφορες παρεξηγήσεις έχουν συμβεί επίσης με την παραγωγή για τα τραγούδια. Τα οποία θα μπουν στην εκπομπή, για  το πόσα κομμάτια θα πει ο καθένας αλλά και για τα πλάνα που θα πάρει.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σε ρόλο διαιτητή

Με αυτά και με εκείνα, έχουν υπάρξει πολλές φορές που ο Σπύρος Παπαδόπουλος πέρα από παρουσιαστής έχει κάνει και το ρόλο του… Διαιτητή προσπαθώντας να αποφευχθεί ο οποιοσδήποτε τσακωμός.

Τελευταίο περίεργο περιστατικό, ήταν ο διπλός τσακωμός ανάμεσα στην Αποστολία Ζώη και την Demy. Όπου ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η παραγωγή της εκπομπής «δοκιμάστηκαν» ιδιαίτερα!

Η Αποστολία Ζώη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία. Ενώ η Demy αποχώρησε, διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά.

Πάντως, τελικά, ο τσακωμός των δύο, αλλά και γενικότερα το περιστατικό, «κόπηκε» στο μοντάζ και δεν βγήκε ποτέ στον αέρα.

Σχολιάστε

Ίσως σας ενδιαφέρουν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί Cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας. Το κατάλαβα Περισσότερα