Σπύρος Σούλης: Η πορεία στην τηλεόραση, οι φορές που παραλίγο να γίνει πατέρας, το Survivor 13 χρόνια πριν, η λιποθυμία και οι πληγές στην πλάτη

Σπύρος Σούλης: Τα άγνωστα στοιχεία της ζωής του

Στις 18/09/1977 γεννήθηκε στην Αθήνα ο Σπύρος Σούλης, του οποίου η καταγωγή του πατέρα του είναι από τη Ζάκυνθο και της μητέρας του από το Κρανίδι. Για 10 χρόνια έζησε στο Λονδίνο, όπου σπούδασε αρχιτεκτονική στο Metropolitan University of London. Μετέπειτα ολοκλήρωσε μεταπτυχιακές σπουδές στο Interior Design – αρχιτεκτονική και διακόσμηση εσωτερικών χώρων.Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του εργάσθηκε ως αρχιτέκτονας για τον Βρετανό διεθνούς φήμης αρχιτέκτονα Νόρμαν Φόστερ.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, δημιούργησε το προσωπικό του studio αρχιτεκτονικής όπου έχει επιμεληθεί και επιβλέψει επαγγελματικούς χώρους και ιδιωτικές κατοικίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.Επιπλέον έχει συνεργαστεί και με γνωστές εταιρίες για τον σχεδιασμό επίπλων και αντικειμένων.

Σπύρος Σούλης: Η συμμετοχή στην τηλεόραση και το Dancing with the stars

Στο τηλεοπτικό κοινό έγινε γνωστός το 2003 με τη συμμετοχή του στο πρώτο ελληνικό Surviror του Mega Channel.

Έπειτα ξεκίνησε να παρουσιάζει τηλεοπτικές εκπομπές με θέμα τις μεταμορφώσεις – μετατροπές χώρων.

Η πρώτη του ενασχόληση με τέτοιου τύπου εκπομπή ήταν το 2004 στο Mega με την εκπομπή “Άλλαξε το”, την πρώτη εκπομπή τέτοιας θεματολογίας στην ελληνική τηλεόραση.

Αργότερα, το 2005, πήρε μεταγραφή με την εκπομπή αυτή για το κανάλι της Κάντζας.

Τον Μάρτιο του 2010, ανακοινώνεται πως ο Σπύρος Σούλης θα συμπεριλαμβάνεται στο δυναμικό του ΑΝΤ1 με μια εκπομπή ανάλογου ύφους και θέματος η οποία θα φέρει τον τίτλο “Με το δεξί”.

Για την εμπειρία του στο Dancing with the Stars 3, το 2012είχε μιλήσει ο Σπύρος Σούλης σε  συνέντευξή του λέγοντας: «Στο “Dancing” τα πέρασα υπέροχα. Το κατάλαβα και κατά τη διάρκεια και το καταλαβαίνω και τώρα, ήταν εκτόνωση, διαφορετικό από αυτό που κάνω, το ευχαριστήθηκα με την ψυχή μου και ελπίζω και αυτοί που μας βλέπανε.  Ήταν εκτόνωση, είναι για καλό σκοπό, μου αρέσει ο χορός, και για εμένα είναι φοβερή ψυχαγωγία. Αν κρίνω από τη μία φορά, ήταν πολύ δύσκολο πάντως. Να κάνω 4-5 ώρες την ημέρα πρόβα και μετά να βρίσκομαι 8 ώρες στην οικοδομή… Για μία εβδομάδα γίνεται, για παραπάνω δεν ξέρω πώς μπορεί να γίνει χωρίς να υποφέρει ή το ένα ή το άλλο»

Σπύρος Σούλης: Η προσωπική του ζωή

Ο ίδιος είχε πει: «Όταν ήμουν μικρότερος θα μπορούσα να έχω παιδί, γιατί είχε μείνει έγκυος η κοπέλα μου αλλά αποφασίσαμε να…. Συνέβη δύο φορές. Τη μία ήμουν 17 και την άλλη ήμουν 19. Σε πιο ώριμες ηλικίες πρόσεχα. Δεν έχει έρθει ακόμα η στιγμή αλλά θα ήθελα μέχρι τα 45 να έχω κάνει παιδιά».

Σπύρος Σούλης: Το Survivor 13 χρόνια πριν και η σχέση με τον Κώστα Κόκλα

Για την εμπειρία του στο Survivor πριν από 15 χρόνια, τις δύσκολες συνθήκες, τα άγρια ένστικτα αλλά και τα προβλήματα υγείας είχε μιλήσει ο Σπύρος Σούλης  λέγοντας:«Το Survivor δεν ξέραμε τι είναι. Το βλέπαμε με μια παρέα και λέγαμε ωραία θα είναι, περιπέτεια. Κι άρχισε η κουβέντα θα σε πάρουν δεν θα σε πάρουν και το βάλαμε στοίχημα. Μετά από κανά δίμηνο γυρνούσα από το Λονδίνο και με πήραν τηλέφωνο από το Mega και μου λένε “Συγχαρητήρια είστε στους 400”. Και μια μέρα με παίρνουν και μου λένε, “μπράβο πάτε στη Μαλαισία”».

«Ήταν δύσκολο, αλλά ήταν πολύ εγκεφαλικό» εκμυστηρεύτηκε ο Σπύρος Σούλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πιο δύσκολο πράγμα που του συνέβη αναφορικά με την υγεία του στο Survivor:

«Η πλάτη μου είχε γεμίσει καντήλες. Θυμάσαι που είχαμε κάτι μυγάκια στις παραλίες; Αυτά λοιπόν σε εμάς μπαίνανε κάτω από το δέρμα και έκαναν πράγματα εκεί κάτω, γεννούσαν αυγά και γεμίσαμε καντήλες. Γυρίσαμε πίσω και άρχισαν να σκάνε πληγές».

Ο Σπύρος Σούλης είχε μιλήσει και για το φαγητό: «Εμείς δεν είχαμε φάει ποτέ. Έδωσαν προμήθειες στην αρχή. Φάγαμε γύρω στις 10 -12 μέρες και μετά δεν ξαναφάγαμε ποτέ. Για αυτό τρώγαμε καβούρια και φύκια και ρίζες και φύλλα. Φάγαμε φίδι, μυρμήγκια. Περπατούσα έβλεπα το καβούρι και το έτρωγα ζωντανό. Πραγματικά ψάχναμε για φαγητό κάθε μέρα.»

«Καμιά φορά οργανώναμε τσακωμό. Ερχόταν η κάμερα, πηγαίνανε δύο κάθε λίγο και τσακωνόντουσαν, έτρεχε η κάμερα στον τσακωμό, φεύγαμε εμείς από το πλάι. Και είδε, η Ορθούλα νομίζω, καρπούζια και βούτηξε τα καρπούζια, τα έβαλε κάτω από τη μπλούζα της και έρχεται έτσι, ντε και καλά ότι πονούσε η κοιλιά της, και παραπατάει και πέφτει επάνω σε έναν και έτσι όπως πέφτει ζουμπάν τα καρπούζια και άρχισαν να τρέχουν παντού καρπούζια».

«Μπορεί να γεννήσει άγρια ένστικτα και αυτό δεν μου άρεσε. Ένιωσα ότι θέλω να στραγγαλίσω ανθρώπους. Δεν μετάνιωσα που πήγα. Αλλά δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ» είπε και συνέχισε:

«Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που πήραν μέρος σε αυτά τα παιχνίδια δεν πήγε καλά η ζωή τους και απέκτησαν και θέματα».

Αν και δεν κινούνται στον ίδιο επαγγελματικό χώρο, ο Κώστας Κόκλας και ο Σπύρος Σούλης έχουν μια πολύ στενή σχέση καθώς ο ηθοποιός έχει παντρευτεί την αδελφή του διακοσμητή.

Related posts

Τα έβαλε με την Βέφα Αλεξιάδου ο Ηλίας Μαμαλάκης – Η απάντηση της

Νέο ξέσπασμα Καλλιάνου: «Αγαπητέ μου φίλε Άδωνι… Ξέρουμε και οι δυο μας πολύ καλά τί ήταν αυτό που δεν εφαρμόστηκε»

Δημήτρης Κόκοτας: Κατάφεραν το απίστευτο οι θεράποντες ιατροί