Στα 89 με κορμί 20αρας η Ζωζώ Σαπουντζάκη: Έτσι διατηρεί τη σιλουέτα της και το No1 φαγητό που δεν αγγίζει

Ζωζώ Σαπουντζάκη: Η διατροφή που ακολουθεί η ηθοποιός και τραγουδίστρια

Η τεράστια show woman Ζωζώ Σαπουντζάκη μπορεί να είναι πλέον 89 ετών όμως διατηρεί μια σιλουέτα που θα τη ζήλευαν ακόμα και 20άρες. Προσέχει πολύ την διατροφή της για να κρατιέται σε αυτά τα κιλά και σε αυτή τη φόρμα. Μάλιστα, υπάρχουν και κάποιες συγκεκριμένες τροφές που αποφεύγει να τις τρώει!

Τα γεύματα της Ζωζώς Σαπουντζάκη μέσα στην ημέρα

Όπως έχει δηλώσει η ίδια η Ζωζώ Σαπουντζάκη στο παρελθόν, κατά τη διάρκεια της ημέρας, φροντίζει να καταναλώνει μικρά γεύματα που περιέχουν κοτόπουλο, λαχανικά και ψάρια ενώ το πρωινό της περιλαμβάνει φρυγανιές με μέλι, καφέ και πορτοκαλάδα.

Δεν τρώει καθόλου μακαρόνια αλλά και γλυκά ενώ μια φορά στο τόσο ίσως και να δοκιμάσει ένα σοκολατάκι.

Άλλο ένα από τα μυστικά της είναι ότι κοιμάται 8 ώρες κάθε βράδυ.

«Προσέχω τη διατροφή μου. Τρώω λίγο κοτόπουλο. Μυρίζω τους λουκουμάδες και λέω “πες ότι τους έφαγες”. Τρώω μια-δύο φρυγανιές με λίγο μέλι, μια πορτοκαλάδα και λίγο καφέ για πρωινό. Το μεσημέρι δεν τρώω, το ξεχνάω. Το βράδυ συνήθως είμαι καλεσμένη και θα πάω να φάω.

Δεν τρώει καθόλου μακαρίνια η Ζωζώ Σαπουντζάκη

Κάνω υγιεινή ζωή. Δεν τρώω καθόλου μακαρόνια. Προτιμώ να τρώω φρούτα, λαχανικά και ψάρια, που δυστυχώς στερούμαι όταν δεν είμαι στην Κινέττα. Μια φορά στο τόσο θα φάω κανένα σοκολατάκι και κανένα λαδερό, όπως τα γεμιστά της αδελφής μου, που τα φτιάχνει υπέροχα αλλά από τα δεκαεπτά μου χρόνια, έχω μάθει να τρώω λίγο. Όταν ήμουν μικρή, επειδή ήμουν λαίμαργη, είχα κάποια παραπανίσια κιλά και έκανα τρέλες για να αδυνατίσω. Μπορεί δηλαδή να έτρωγα ένα φιλέτο το μεσημέρι με μια ντομάτα κομμένη στα τέσσερα και μέχρι που θα κοιμόμουν το βράδυ, έτρωγα μόνο δύο μήλα», έχει δηλώσει χαρακτηριστικά η ίδια.

Ετσι εξηγείται το πως καταφέρνει να είναι τόσο καλο συνηρημένη η Ζωζώκα. Με θυσίες και προσοχή στην διατροφή της. Να είναι πάντα γερή και να ομορφαίνει τις στιγμές μας με το λαμπερό ταμπεραμέντο της.

Related posts

«Τους έπιασα στα πράσα στο εξοχικό μου στη Χαλκιδική»: Έξαλλη πασίγνωστη Ελληνίδα, βρήκε τον σύντροφό της με άλλη

«Είναι ψεύτικο και το βίντεο!»: Τα 4 σημεία που κανείς δεν πρόσεξε πάνω στην Κέιτ κάνουν τις θεωρίες συνομωσίας να φουντώνουν

“Εσύ σε σούπερ μάρκετ;” Μαθεύτηκε η αλήθεια για την χρυσή κληρονόμο Αθηνά Ωνάση, με τι ασχολείται σήμερα