Στα καλύτερα του: Θα μείνετε άφωνοι με την σημερινή εμφάνιση του Αλβανού έρωτα της Ρούλας Βροχοπούλου, Φρανκ

Ρούλα Βροχοπούλου: Ο Φρανκ επέστρεψε στην τηλεόραση και είναι αγνώριστος

Αυτό το ειδύλλιο είχε αφήσει εποχή στις μεσημεριανές εκπομπές. Ο λόγος για τον μεγάλο έρωτα της Ρούλας Βροχοπούλου με τον Φρανκ και όλο το δράμα που είχε αυτή η σχέση.

Η Ρούλα Βροχοπούλου ήταν τότε στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της, ενώ εκείνος νεαρός, εμφανίσιμος και χαμογελαστός στο πλάι της, κατάφερε να αφήσει ιστορία στα δεδομένα της Ελληνικής τηλεόρασης.

Όταν την άφησε η Ρούλα τρελάθηκε! Έχασε τη γη κάτω από τα πόδια! Πήγαινε στις μεσημεριανές εκπομπές, έκλαιγε, ούρλιαζε και παρακαλούσε τον Φρανκ να γυρίσει κοντά της.

Κάποια στιγμή, εκείνος χάθηκε οριστικά από τη ζωή της και από τα τοπικά μίντια, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει, ότι η καριέρα του στην τηλεόραση έληξε.

Ο μικρός τότε Φρανκ, επέστρεψε στην πατρίδα του, ένα χωριό λίγο πιο έξω από τα Τίρανα, όμως η εμπειρία του με τα φώτα της δημοσιότητας, του έδωσε την ώθηση για να καταφέρει να διαπρέψει σαν σωστός σταρ εκεί.

Έχοντας πλέον κοντά μαλλιά και πιο αρρενωπή εμφάνιση, με ύφος πολλών καρδιναλίων και εμφάνιση σωστού κλαρινογαμπρού, ο Φρανκ πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση για ξυριστική μηχανή, υγρός και γεμάτος γοητεία.

Ρούλα Βροχοπούλου: Πως είναι σήμερα ο Φρανκ

Related posts

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φήμες: 2 φωτογραφίες αποκαλύπτουν όλη την αλήθεια για τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ και την Κέιτ Μίντλετον

Μετά το οριστικό της τέλος: Τα είπε όλα με μια φωτογραφία η Ελένη Μενεγάκη

Δημήτρης Κόκοτας: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του – «Μαθαίνω ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν»