Στα καλύτερά τους η Άνθη Βούλγαρη με τον σύζυγό της: Επτασφράγιστο μυστικό το νησί όπου κάνουν διακοπές

Άνθη Βούλγαρη: Δεν αποκαλύπτει που βρίσκεται με τον σύζυγό της

Μία ακόμα επιτυχημένη σεζόν ολοκλήρωσε η Ανθή Βούλγαρη με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και η δημοσιογράφος είναι και πλέον είναι στην ευχάριστη θέση να απολαμβάνει τις διακοπές της μαζί με τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι, αφού πέρασε μια μεγάλη χαρά στο σπίτι τους, αυτές τις μέρες βρίσκονται σε κάποιο νησί του Αιγαίου χωρίς όμως να αποκαλύπτουν την ακριβή τοποθεσία. Η φωτογραφία, που δημοσίευσαν στο instagram επιβεβαιώνει το πόσο ταιριαστοί είναι αλλά και το πόσο ερωτευμένοι συνεχίζουν στην κοινή τους ζωή.

Στα καλύτερά τους η Άνθη Βούλγαρη με τον σύζυγό της: Επτασφράγιστο μυστικό το νησί όπου κάνουν διακοπές

Ανθή Βούλγαρη: Ο λόγος που χάλασε η κουμπαριά της με την Καινούργιου

Η καλή σχέση, που είχαν αναπτύξει τις έφερε πολύ κοντά , στον να παντρέψει η Κατερίνα την Ανθή, στον υπέρλαμπρο γάμο, που έκανε στον Βόλο. Τελικά αυτό δε συνέβη ποτέ, παρά το τυπωμένο προσκλητήριο, με αποτέλεσμα να ακούγονται διάφορα για πιθανόν τσακωμούς και κόντρες. Οι δύο ξεκαθάρισαν τον ακριβή λόγο, που δεν κατάφεραν να πραγματοποιήσουν το αρχικό τους πλάνο.

«Να πούμε για το γάμο, να το πω κι εγώ γιατί πολλά έχουν ακουστεί και για τη σχέση τη δικιά μας. Πραγματικά δεν έχουμε παρεξηγηθεί ποτέ. Τι είχε γίνει; Της είπα ότι θα την παντρέψω. Και πραγματικά ίσως να είναι δικό μου ατόπημα. Γύριζα το τρέιλερ για την εκπομπή και την επόμενη μέρα που θα πήγαινα στο γάμο μού λένε “δεν θα πας γιατί αν κολλήσεις κορονοϊό δεν βγαίνει η εκπομπή”.

Παίρνω την Ανθή και της λέω ότι… δεν, φοβάμαι πολύ! Και μου λέει θα νομίζει ο κόσμος ότι η κουμπαριά είναι μούφα και ότι το κάναμε για τα φώτα. Ήταν η πρεμιέρα τη Δευτέρα, μην κολλήσω τίποτα, δεν θα δουλέψουμε. Μου λέει “ρε Κατερίνα, δεν γίνονται αυτά”, σφίχτηκε για 2-3 μέρες. Μετά μιλήσαμε, μου είπε “δεν υπάρχει θέμα, το καταλαβαίνω”. Τώρα το έχω μετανιώσει», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ανθή Βούλγαρη είπε από την πλευρά της: «Αυτό είναι αλήθεια, δεν έχουμε σταματήσει ποτέ να μιλάμε. Το σεβάστηκα αυτό, απλά καλά κάνεις και το ξεκαθαρίζεις. Ούτε ποτέ τσακωθήκαμε, ούτε λογοφέραμε».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν