Στα καταγάλανα νερά της Ρηνείας Μυκόνου: Παιχνίδια στη θάλασσα – Στιγμές χαλάρωσης για το Γιώργο Λιάγκα με τους «ροβινσώνες» γιους του

Στα καταγάλανα νερά της Ρηνείας Μυκόνου: Οι καλοκαιρινές διακοπές του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του

Παρέα με τους αγαπημένους του γιους, ο Γιώργος Λιάγκας αποφάσισε να γεμίσει τις μπαταρίες του και να περάσει τις καλοκαιρίνες του διακοπές στη Μύκονο.

Λίγες ημέρες πριν ο Γιώργος Λιάγκας βρισκόταν στην Τήνο μαζί με τους δύο γιους του και έκαναν βόλτες με το σκάφος του παρουσιαστή στις παραλίες του νησιού. Αυτές τις μέρες, όμως, οι τρεις τους, φαίνεται πως επιτρέψαν στα καταγάλανα νερά της Ρηνείας Μυκόνου, ένα νησάκι πολύ κοντά στο νησί των Ανέμων, που είχαν βρεθεί και στις αρχές του μήνα.

Μιας και έχει αρκετό χρόνο πλέον, ο ίδιος συνεχίζει να είναι ιδιαίτερα ενεργός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στα social media καθώς του αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά του.

Σαν άλλοι Ροβινσώνες και οι τρεις τους εξερευνούν καθημερινά διάφορα μέρη και φυσικά το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ατελείωτες ώρες με παιχνίδια στο νερό.

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Λιάγκα με τους γιους του στη Μύκονο

Σε insta stories που μοιράστηκε ο χαρούμενος μπαμπάς στον προσωπικό του λογαριασμό την Παρασκευή 22/7 το έριξαν στις βουτιές με τον χαρούμενο μπαμπά να τους αποκαλεί «Ροβινσώνες».

Related posts

Πετσέτες που μоσχоβολούν: Το «μαγıκό» υλıκό που όλοı έχοuμε στο σπίτι και εξαφανίζει μοúχλα και δuσάρεστες оσμές

«Σπάει» τη σιωπή της η 12χρονη, κάνει αυτές τις αποκαλύψεις και ανατριχιάζει

Μέγας Σάλος στη Βρετανία με την νέα αποκάλυψη για την Κέιτ Μίντλετον που ταράζει τον πλανήτη