«Στα πατώματα» η Βανδή για τον Μπισμπίκη: «Αισθάνομαι ότι η ζωή μου έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία»

Δέσποινα Βανδή: Η συνέντευξη που τα αποκάλυψε όλα για τον Βασίλη Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Καινούργιου όπου και μίλησε για την σχέση της με τον Βασίλη Μπισμπίκη όπως δεν έχει ξαναμιλήσει ποτέ.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου και αναφέρθηκε τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγελματικό επίπεδο. Η Δέσποινα Βανδή σχολίασε μεταξύ άλλων τη σχέση της με τον Νίκο Κοκλώνη, τα παιδιά της, την παρουσία της στην τηλεόραση, αλλά και στην πορεία που έχει διαγράψει στο θέατρο.

Δέσποινα Βανδή: Ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον Βασίλη Μπισμπίκη στα 50

Η τραγουδίστρια μίλησε εκτενώς και για τον έρωτά της με τον Βασίλη Μπισμπίκη, ενώ τόνισε πως νιώθει σαν η ζωή, να της έδωσε μία ακόμα ευκαιρία στην αγάπη:

«Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας. Ο έρωτας στα 50 έχει άλλη δυναμική. Ο Βασίλης με έπιασε από το χέρι και μου είπε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτή τη βόλτα στη ζωή μαζί. Ήμουν φοβισμένη στην αρχή. Αυτό που ερωτεύτηκα στον Βασίλη είναι η αλήθεια του. Έχει μεγάλη δύναμη ψυχής και πολλή αγάπη μέσα του για όλους. Με τον Βασίλη κούμπωσαν οι ψυχές μας. Είμαι ευτυχισμένη που είμαι με τον Βασίλη, γεμίζει με χαρά την κάθε μου ημέρα… Έριξε όλες μου τις άμυνες».

Ολόκληρη η συνέντευξη:

Related posts

Καλό Ταξίδι Σωκράτη: Πέθανε ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες επιχειρηματίες

4χρονη έπαθε εγκεφαλική βλάβη από αποσμητικό, γιατί η μητέρα της έκανε ένα λάθος που κάνουν πολλοί γονείς

Κοντά στον χωρισμό Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Ουίλιαμ – Η μεγάλη αποκάλυψη στο βίντεο που δεν καταλάβατε