Στα «τάρτατα» ο Μάρκος Σεφερλής: Τα αποτελέσματα έφεραν απογοήτευση για τον κωμικό ηθοποιό

Στα «τάρτατα» ο Μάρκος Σεφερλής: Τα αποτελέσματα έφεραν απογοήτευση για τον κωμικό ηθοποιό

Μάρκος Σεφερλής: Σε κακή κατάσταση ο ηθοποιός και άσχημα τα νέα για την εκπομπή του

Ο Μάρκος Σεφερλής, ο αγαπημένος κωμικός ηθοποιός, γεννήθηκε στις 8 Σεπτεμβρίου του 1968 στην Κόρινθο. Καθ΄όλη τη διάρκεια της καριέρας του είχε συμμετοχές στην τηλεόραση, σε κωμικές εκπομπές και σειρές, αλλά και σε επιθεωρήσεις και θεατρικές παραστάσεις, τις περισσότερες φορές με σημαντική επιτυχία.

Η πρώτη του τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1988 στην ΕΤ2 και συνέχισε με την επιτυχία TAXI από το 1995 ως το 1996.

Ο γνωστός ηθοποιός Μάρκος Σεφερλής, τη σεζόν 2021, αποφάσισε να εκτελέσει χρέη παρουσιαστή μέσα από το παιχνίδι 5Χ5 του Ant1 και, μάλιστα, με μεγάλη επιτυχία, κάτι το οποίο δείχνει και η απόφαση του Ant1 να συνεχιστεί και για δεύτερη σεζόν.

Στα «τάρτατα» ο Μάρκος Σεφερλής: Τα αποτελέσματα έφεραν απογοήτευση για τον κωμικό ηθοποιό

Μάρκος Σεφερλής: Δύσκολη ημέρα, τηλεοπτικά για τον Μάρκο Σεφερλή

Χθες, Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, ήταν μια δύσκολη και άσχημη ημέρα για τον Μάρκο Σεφερλή, καθώς η εκπομπή του σε τηλεθέαση σημείωσε μόλις 9,5% σε δυναμικό κοινό, ενώ σε ποσοστά έφτασε 5.6 – 9.1 – 9.2 – 9.3 – 13.0.

Φυσικά αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι, καθώς αρκετές εκπομπές έχουν κακές ημέρες και την επόμενη κάνουν την ανατροπή, φτάνοντας την τηλεθέαση στα ύψη.

Απογευματινή ζώνη

STAR: Τροχός της τύχης 17,0

ΑΝΤ1: 5 χ 5 9,2

MEGA: The Chase 15,5

ALPHA: Deal 11,9

EΡΤ: Ο πιο αδύναμος κρίκος 2,6

ΣΚΑΙ: My Style Rocks 9,2

ΣΚΑΙ: Άγρια γη 5,9

Προσοχή: Τα παραπάνω στοιχεία τηλεθέασης δεν είναι καθαρά αλλά κατά προσέγγιση και απεικονίζουν ενδεικτικά την χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων όλων των καναλιών. Η αναλυτική αναφορά τηλεθέασης με τα ακριβή στοιχεία για όλα τα προγράμματα σε όλα τα κοινά, όπως και έρευνες αγοράς, είναι διαθέσιμα μόνο στην εταιρεία μετρήσεων Nielsen.

Προτεινόμενα