Σταματίνα Τσιμτσιλή για εγκυμοσύνη Ελένης Φουρέιρα: «Μας εκμυστηρεύτηκε τότε ότι “μακάρι να μας ευλογήσει ο Θεός για ένα παιδί”»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για την Ελένη Φουρέιρα

Πρόσφατα, η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της, κάνοντας μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Instagram. Η δημοφιλής τραγουδίστρια περίμενει το πρώτο της παιδί μαζί με τον αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία και το ζευγάρι είναι τρισευτυχισμένο.

Την είδηση για την πρώτη εγκυμοσύνη της Ελένης Φουρέιρα σχολίασε με τους συνεργάτες της η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Δευτέρας 14/11, στέλνοντας τις ευχές της.

«Με το καλό το μωράκι τους. Μια τόσο ωραία φωτογραφία, δεν ξέρεις τι να θαυμάσεις. Την κοιλίτσα; Γενικώς είχε κυκλοφορήσει η φήμη, αλλά ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός, μόνο όταν αποφασίζει ο άμεσα ενδιαφερόμενος να το επιβεβαιώσει, το επιβεβαιώνει.

Πριν από δύο χρόνια είχαμε συναντήσει την Ελένη Φουρέιρα και τον Αλμπέρτο Μποτία σε ένα παιδικό πάρτι μίας φίλης μας. Η Ελένη ήταν τόσο γλυκιά και τρομερή με τα παιδάκια όλα. Μιλούσε με όλα τα κοριτσάκια και ήταν πολύ γλυκιά.

Related posts

Χαμός στη χώρα μας με όσα έγραψε ο Παπανώτας σήμερα για το Στέφανο Κασσελάκη

Πέθανε πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα