Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ζόζεφιν: «Δεν μου άρεσε που είπε ότι σκέφτεται το μεροκάματο, το θεώρησα άτοπο»

by Τόνια Τζαφέρη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι δηλώσεις για την Ζόζεφιν που προκάλεσαν αντιδράσεις

Μέσα από ένα βίντεο της η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να πάρει θέση για το περιστατικό ξυλοδαρμού που είχε συμβεί στα βραβεία MAD.

Για την «απολογία» της Josephine σχετικά με το πολυσυζητημένο περιστατικό στα Mad VMA, όπου εκείνη και ο Γιώργος Αρσενάκος απομάκρυναν έναν παρευρισκόμενο, θέλησε να τοποθετηθεί η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας 4/7 στο Happy Day.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ζόζεφιν: «Δεν μου άρεσε που είπε ότι σκέφτεται το μεροκάματο, το θεώρησα άτοπο»

«Είναι αυτά τα λάθη τα επικοινωνιακά. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί να υπάρχει μία οικειότητα γιατί είναι το δεξί χέρι ενός καλλιτέχνη και όχι ένα παιδί που δουλεύει ως delivery. Μπορώ να καταλάβω ότι μπορεί και ο Αρσενάκος να τον ξέρει. Εγώ να το κατανοήσω ως εκεί, αλλά από τη στιγμή που έγινε όλο αυτό που έγινε και δίνεις κάποιες εξηγήσεις, το να μην αντιλαμβάνεσαι ότι αυτή η κίνηση ήταν άκομψη και λάθος…» ανέφερε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Περισσότερες δηλώσεις από την Σταματίνα Τσιμτσιλή για όσα είπε η Ζόζεφιν

«Πες “παιδιά έγινε λάθος, έχουμε οικειότητα με αυτό το παλικάρι και είναι το δεξί χέρι ενός καλλιτέχνη”. Εμένα ξέρετε τι με χάλασε; Από τη στιγμή που κατανοείς ότι έγινε ένα φάουλ, εξήγησε ότι τον ξέρατε τον άνθρωπο και υπήρχε οικειότητα και ότι δεν το κάνατε για να προσβάλλετε έναν άνθρωπο που δουλεύει.

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ζόζεφιν: «Δεν μου άρεσε που είπε ότι σκέφτεται το μεροκάματο, το θεώρησα άτοπο»

Εμένα δεν μου άρεσε που πήγε να συνδικαλιστεί και να πει ότι σκέφτεται το μεροκάματο του cameraman και του σκηνοθέτη. Αυτό θεώρησα λίγο άτοπο. Δεν είναι δουλειά σου να πεις ότι συνδικαλίζεσαι και σκέφτεσαι το μεροκάματο του cameraman και του σκηνοθέτη. Από τη στιγμή που σε συνέλαβε η κάμερα να κάνεις μία τέτοια χειρονομία…», πρόσθεσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τη Josephine και τα όσα είπε στο βίντεο στο Instagram.

Στο τέλος της κουβέντας, η παρουσιάστρια του Happy Day επεσήμανε για τον Γιώργο Αρσενάκο πως «για να είμαστε δίκαιοι, είναι ένα καλό παιδί και ευγενικό. Πιστεύω ότι ήταν η οικειότητα με έναν άνθρωπο που ξέρεις, σίγουρα λάθος η κίνηση αλλά δε νομίζω ότι με έναν άνθρωπο που δεν θα τον ήξερε, θα το έκανε. Φάνηκε απρεπές και άκομψο».

Σχολιάστε.

Ίσως σας ενδιαφέρουν